Lördag 7/5

07 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du att hinna med både vänner och familj. Det kan bli ganska tajt men om du planerar ordentligt så borde det gå bra. Den här dagen handlar också om att det råder lite av ett inre kaos i dig och att det är okej att få känna sig vilsen och förvirrad ibland.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra och ganska stillsam. Du gör inte så mycket nytta den här lördagen men du hämtar upp energi och det är det viktigaste. Under lördagen träffar du en person som du inte sett på ett tag och det blir ett kärt återseende.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du hör något som inte är ämnat för dina öron och nu funderar du på hur du ska göra med den här informationen. Antingen kan du låtsas som du inget vet eller så är du ärlig och berättar att du fått veta en hemlighet. Vad du inte ska göra är att sprida informationen vidare hur frestande det än kan vara.

Kräftan 21/6-22/7

Du har inte mycket att välja på den här lördagen. Du har lovat att vara med på en aktivitet och då är det bara att ställa upp även om du inte har någon större lust. Ditt stora problem just nu är att du är så impulsiv och att du tackar ja till saker utan att tänka igenom det först.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om utomhusaktiviteter och om att njuta av det faktum att det är vår. Oavsett om du är ledig eller arbetar så handlar den här dagen om att skaffa sig så mycket frisk luft som möjligt. Kvällen blir intressant och informativ.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill gärna träffa två vänner idag men du hinner inte med båda var för sig och just nu så drar de här personerna inte jämt. Det blir ett svårt val för din del och det kan mycket väl hända att du ställer in båda träffarna för att vara så rättvis som möjligt.

Vågen 23/9-22/10

Du funderar mycket på en person just nu. Hen tenderar att smyga sig in i dina tankar så fort du släpper fokus. Det är något med den här personen som fascinerar och trollbinder dig. Du funderar på att försöka komma hen närmare men samtidigt är du rädd för att bli avvisad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar ställning till ett mindre problem idag. Vad som är viktigt med det här beslutet är att det är första steget mot en större förändring för din del. Efter att ha varit emot förändringar under en lång tid börjar du känna dig tryggare i dig själv och mer nyfiken på att utmana dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att vara bestämd utan att bli enveten. Det är en fin balansgång där du måste väga varje val för sig. Vinner du något på att hålla fast vid din idé eller kan det vara bättre för dig att kompromissa nu så att du får en fördel till senare.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en högintensiv dag som tar musten ur dig. Idag testas dina kunskaper, ditt tålamod och framförallt din förmåga att hantera press. Oavsett resultat är du ganska nöjd över att gå igenom den här upplevelsen. Kvällen kretsar kring familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du unnar dig att vila idag. Efter flera intensiva veckor arbetsmässigt och ett ganska rikt socialt liv kan det vara skönt med en rätt så stillsam dag. Kvällen kretsar kring familjen, kring skratt och roliga historier. Ni delar med er av olika erfarenheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar inga risker just nu och det är bra. Genom att ta det säkra före det ovissa får du inga överraskningar. Som det är just nu är Fisken väldigt emotionell och är dålig på att hantera ovissa situationer. Det här är en snabbt övergående påverkan på tecknet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons