Fredag 6/5

06 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en vändpunkt. Du kommer till en insikt när det gäller ditt arbete och den här insikten kommer att vägleda dig framöver. Fredagen handlar även om fest och om att ha roligt. Det blir en social dag då du lär känna nya människor.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen blir lugn och mysig. Du är utomhus så mycket som du kan för att frisk luft får dig att tänka klarare. Dagen handlar om kreativitet och om att släppa loss sig själv i lite oväntade situationer. Kvällen kretsar kring god mat i en trevlig miljö. Den här dagen väntar även en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger nej vid upprepade tillfällen men det är som om din kollega inte lyssnar på dig. Du kan uppleva det som väldigt frustrerande med en person som helt enkelt inte lyssnar. Kvällen blir rolig och social.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken över att du inte lyckas stämma träff med en viss person idag. Du vill så gärna ses samtidigt som hen inte verkar vara lika angelägen. Kanske borde du plocka fram din charmigaste sida. Du är svår att motstå när du verkligen bjuder till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att utmana sig själv på mer än ett sätt. Det blir en intressant och utvecklande dag där du testar dina gränser och försöker att hitta nya vägar. Den här dagen handlar också om en tävling och om vikten av att tro på sig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du struntar i att saker inte går som du tänkt dig så länge du stretar på åt rätt håll. Det är när du kommer ur kurs som du börjar inse att du har fått problem. Här kan det vara bra att ta ett steg tillbaka för att kunna rätta in kursen igen. Kvällen blir lugn och mysig.

Vågen 23/9-22/10

Du stressar igenom vissa arbetsuppgifter idag vilket speglar sig i resultatet. De här resultatet är inte alls av samma kvalitet som det du brukar prestera och det vet du om. Frågan är om du kan kombinera fart och precision? Kvällen blir rolig och fartfylld.

Skorpionen 23/10-21-11

Du står inför en person som inte kompromissar överhuvudtaget idag och frågan är hur du kommer ta dig an den här individen. Du kan antingen välja att vara lika envis som hen eller så manipulerar du personen ifråga. Du kan vara en mästare på att få människor att dansa efter din pipa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du slänger dig in i den ena utmanande uppgiften efter den andra och det går förvånansvärt smidigt. Ibland har man dagar då allt bara flyter på och idag har du det. Kvällen bjuder på en liten men härlig och överraskande flirt.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en blandning av det mesta. Den handlar om att lyckas med saker som du normalt inte brukar göra och om att få utlopp för din kreativitet. Fredagen handlar också om vänskap om att fundera framåt och om att ta det lugnt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill inte göra så mycket idag så du håller dig till det nödvändigaste. Det blir ändå en bra dag där du får chansen att utmana dig själv lite extra. Under eftermiddagen väntar ett härligt besked. Kvällen kan bli romantisk om du bjuder till.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är din värme om humor som sätter färg på den här dagen. Det blir en rolig fredag som bjuder på många skratt och en del dråpliga upplevelser. Kvällen handlar om att göra rätt för dig samtidigt som du inte tummar på dina principer.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons