Torsdag 5/5

05 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om etik och moral. Du får ett frestande erbjudande men du vet samtidigt att det om du tackar ja så blir någon annan lidande. Eftersom du inte känner den tredje parten personligen så blir det svårare att säga nej, det beror lite på hur principfast du är.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en bra dag som börjar lagom tidigt och som innehåller många trevliga element som god mat, social umgänge och lite lyx. Det här blir en dag då du unnar dig saker både materiellt och upplevelser. Kvällen blir sen men det struntar du i.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du diskuterar mycket med en person som har sitt eget sätt att se på det mesta. Du vill att hen ska rätta sig lite i ledet, men det har hen inga som helst planer på. Det här är en stark person med mycket egen vilja. Det kan bli en del konflikter mellan er två.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen försöker du hitta ett sätt att avböja en inbjudan utan att såra någon. Det här är en aktivitet som du tycker är riktigt tråkig samtidigt så har hen som ordnar det hela har hjälpt dig en hel del och du känner dig lite skyldig om du inte ställer upp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får gärna var lite försiktig med allt som har med fysisk aktivitet att göra idag. Ditt horoskop varnar för risken att råka ut för en smärre olyckshändelse om du inte är uppmärksam. På kvällen får du höra något som kan hjälpa dig att fatta ett klokt beslut.

Jungfru 23/8-22/9

Du testar dina gränser med att gå emot en chef idag. Egentligen brukar du vara duktig på att foga dig, men du har en lite vild influens i ditt tecken som gör att du gärna både provocerar och sticker ut hakan lite extra. Kvällen bjuder på underhållning.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen träffar du många nya människor och det är ett bra tillfälle att knyta kontakter. Just nu har du en härlig energi i ditt tecken som hjälper dig att tänka kreativt och utmana dig själv. En diskussion med en familjemedlem kan leda till att du blir irriterad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig undan för att få vara ifred idag. Det har varit så mycket den senaste tiden att du måste få landa lite i dig själv. Du vet att tempot kommer att trappas upp mot slutet av veckan, både privat och arbetsmässigt så du försöker ta en paus idag och ladda med välbehövlig energi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns så många frågetecken som handlar om en resa som du planerar att göra. Problemen bygger på och inget med den här resan verkar gå din väg. Kanske borde du fundera på att ställa in eller i varje fall skjuta upp resan till ett senare tillfälle.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött efter en lång och intensiv vecka men du försöker ändå hålla humöret uppe. Det blir en bra torsdag som handlar om vänner, om att drömma om framtiden och om att njuta av nuet. Kvällen bjuder på en hel del fysiska utmaningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen handlar om att göra det som är bäst för dig själv utan att ta hänsyn till andra. Det blir en rolig och lite annorlunda dag där du både utmanar en kollega och testar dina egna gränser. Kvällen kretsar kring trevligt sällskap och kring en lite lyxig miljö.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lägger alldeles för mycket energi på att göra saker som du egentligen inte vill göra. Det handlar om allt från jobbet till saker som du lovat vänner eller familj. Idag kan du gott kosta på dig att vara lite egoistisk och säga nej till aktiviteter som inte tilltalar dig.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons