Onsdag 4/5

04 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du har fel men du kan ändå inte låta bli att framhärda. Du avskyr att vika dig oavsett situation och med just den här kollegan har det nästa blivit en principsak att ha rätt. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött på ursäkter och det innebär att du fräser ifrån till en person som du tycker är lat idag. Vanligtvis undviker du konflikter men en influens från Eld gör dig lite mer benägen att ta till strid. Idag får du också chansen att imponera på en vän med din kunskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du måste och du vet att du kan så varför tvekar du ändå? Det är som om du börjar att tvivlar på din egen förmåga. Just nu har det kommit in en massa tvivel i ditt horoskop och det drabbar dig både privat och på jobbet. Försök att lita lite mer på din kompetens.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen har du en del saker som du vill hinna med, en del saker som du måste hinna med och en hel del saker som du gärna prioriterar för att du tycker att de är roligare. Tänk på det alltid blir jobbigare om man hela tiden skjuter upp det som är tråkigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har nyligen möt en person från ditt förflutna och det mötet spökar i dina tankar. Du brukar inte vara den drömmande typen men nu kan du inte låta bli att undra vad som händer om ni skulle återuppta er kontakt.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig för att säga sanningen till en person som du vet kommer att blir sårad. Du är väldigt beskyddande mot hen och gör allt för att hen inte ska bli ledsen. Risken är att du väver in dig själv i ett nät av vita lögner som blir svåra att ta sig ur.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt kreativ den här onsdagen och du förvånar vissa av dina kollegor genom att tänka så annorlunda och vågat. En kombination av en stark Måne och inflytande från Eld gör dig både konstnärlig och driven på samma gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Du genomgår en förändring, men det går så sakta att du inte ens själv märker av den. Det är när du går flera år tillbaka i tiden som du inser hur dramatisk den här förändringen är och hur mycket den påverkar din vardag. Det blir särskilt tydligt idag när du stöter ihop med en bekant från förr.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gör av med alldeles för mycket pengar på saker som du egentligen inte behöver. Du har ett väldigt starkt habegär i ditt tecken just nu och det gör det svårt för dig att neka dig själv någonting. Kvällen handlar om att planera för sommaren.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är mycket på gång i ditt liv just nu så det gäller att du hänger med. Mycket rör sig om arbetsrelaterade uppgifter men det handlar också om att vara social och vara med på olika aktiviteter. Idag möter du en person som visar ett märkbart intresse för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött efter en aktiv helg och det håller i sig till och från under veckan. Vad du skulle behöva är att resa bort och bara ta det lugnt ett par dagar men ditt problem är att när du väl kommer iväg så vill du göra det mesta av den tid du är borta.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här onsdagen försöker du tvinga dig själv att vara effektiv men det går inte så bra som du skulle önska. Ditt problem är att du ofta svävar ut i dagdrömmar istället för att fokusera på det du håller på med för stunden.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons