Tisdag 3/5

03 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att komma över ett visst mentalt motstånd mot en arbetsuppgift som du har framför dig. Du vet att det inte finns något sätt att slippa undan så det är lika bra att du försöker tänka positivt från början. Kvällen handlar om att göra något som du längtat efter.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en ganska lugn dag där fokus ligger på att få igång olika typer av verksamheter. Du tycker att det är roligt att träffa nya människor och du försöker att tänka kreativt kring ditt sätt att arbeta. För dig är det bästa om du kan kombinera din skaparkraft med ditt dagliga arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir ganska tystlåten idag eftersom en annan person tenderar att ta all plats. Du har länge haft för svårt hen eftersom hen är din raka motsats i nästan allt. När hen börjar armbåga sig fram så föredrar du att ta ett steg tillbaka för att slippa bråka om utrymmet. Kvällen blir aktiv.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att våga för att vinna. När det kommer till relationer kan Kräftan vara rätt så feg. Du utsätter dig inte gärna för situationer där du känner att du tvingas vara den som driver relationen framåt. Nu tänker du om eftersom du känner att det du har att vinna är viktigare än det du riskerar att förlora.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att göra sig mentalt redo för an förändring. Du känner på dig att det är saker som sker både privat och på din arbetsplats så du vill vara redo när allt väl drar igång. Just nu förstärks dessutom din intuition av Månens placering vilket kan ge dig en fördel.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ge och ta. Det blir en bra dag förutom att du tvingas att kompromissa på vissa områden där du egentligen inte vill vika en tum. Det är nyttigt för dig att tvingas väga nyttan av ett långsiktigt samarbete mot det du brinner för just nu.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du blir lite besviken på en familjemedlem som inte håller ett löfte. Du vet att hen kanske inte kommer ihåg det hen har sagt, men för dig är det viktigt. Det här är ett ständigt återkommande problem. Du vill ha uppmärksamhet i det lilla och det ser inte hen som nödvändigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du ett stort steg framåt och du är mer än nöjd med din egen insats. Du förtjänar allt beröm som du får av din chef så sug åt dig. På kvällen kan det finnas lite utrymme för spontant firande av något slag. Unna dig att vara impulsiv.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska tråkig tisdag, men de här dagarna behövs för att du ska kunna känna kontrasten till de riktigt bra dagarna. Passa på att komma ikapp med sådant du ligger efter med och unna dig att bara ta det lugnt på kvällen. Ibland är vila den bästa belöning man kan ge sig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du väldigt produktiv och du njuter verkligen av att kunna beta av punkt efter punkt på din lista av måsten. Du känner att du måste ligga bra till om du ska kunna unna dig lite ledighet senare i vår. Idag får du ett erbjudande om ett samarbete som kan bli riktigt bra för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dig vatten över huvudet idag och det är bra om du inser det i tid. Ibland känner du att du måste utmana dig själv inom alla områden och det kan vara bra men inte på samma gång. Under kvällen får du höra roliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du planerar en resa som kan komma att bli väldigt kostsamt för dig i längden. Du har en vision av lyx och flärd men du bör nog överväga att göra en budgetvariant av lyxen. Just nu har du inte ekonomin för den typen av utgifter.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons