Måndag 2/5

02 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en intressant och annorlunda dag där du får möjligheten att visa upp dig från flera olika sidor. Det kan handla om allt från ledaregenskaper till innovativt tänkande. Det blir en utvecklande dag där du utmanar dig själv på olika sätt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om en arbetsuppgift som du egentligen inte gillar alls men som du måste genomför ett par gånger om året. Om du planerat den väl innan kommer det att gå snabbt. Eftermiddagen blir lugnare, en chans att hämta andan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig för att säga vad det är som du egentligen vill ha sagt. Du oroar dig för vad din vän kommer att säga när hen får höra vad det är du har på hjärtat. Lita på att din vän ser problemet från din synvinkel och vill jobba med att lösa det tillsammans med dig.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du ganska labil i humöret och dina svängningar påverkar vissa av dina relationer. Det finns särskilt en relation som blir extra lidande när du är så här lynnig. Försök att tänka efter en extra gång innan du öppnar munnen idag så att du inte oavsiktligt sårar någon som står dig nära.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är mer än samarbetsvillig när det kommer till en kollega som du länge haft en gott öga till. När hen vill ha din hjälp ser du det som ett utmärkt tillfälle att lära känna hen lite närmare. Det blir en intressant och väldigt rolig dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tenderar att hamna mitt i konflikter som du egentligen borde hålla dig utanför. Det kan handla om allt från arbetsdramatik till en spricka i din privata umgängeskrets. Försök att hålla dig så neutral som möjligt. Kvällen bjuder på en del intressanta samtal.

Vågen 23/9-22/10

Just nu florerar det mycket skvaller på din arbetsplats och det gäller att hålla isär det som är sant från det som är falskt. Mycket av det du får höra kan komma att påverka dig i framtiden så det gäller att hitta kornen av sanning i allt som sägs.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en tendens att bli irriterad på människor för att de inte ser till dina behov. Just nu upplever du som att många av dina kollegor är väldigt egocentriska och att de inte lyssnar på varandra. Du försöker att hitta ett sätt att arbeta dig runt det här problemet och få gruppen att fungera bättre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu svallar det en hel del omkring dig och på sätt och vis tycker du att det är rätt så kul. Du har ingenting emot drama så länge du inte blir drabbad personligen. Tvärtom kan du vara en av krafterna som spär på lite av dramatiken bara för att pigga upp vardagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en ganska lugn dag där du kan försöka komma ikapp med olika saker. Du har mycket som du vill hinna med och du har inget emot att jobba självständigt. Du har också fått till en hel del övningstillfällen för att kunna utveckla dig på ett område som du brinner för.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tvekar lite idag, men det gör ingenting eftersom du utåt sätt visar upp en väldigt bestämd attityd. Det är vad dina kollegor ser utåt som betyder något idag inte hur du känner dig inombords. Kvällen handlar om träning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lockas av våren oavsett kyla eller värme. Det finns något med den här årstiden som gör dig glittrig och glad. Du lyser upp de tråkigaste dagar med ditt soliga humör, något dina kollegor märker av. Du lyckas förvandla en jobbig start på veckan till något som är roligt och socialt istället.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons