Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 5/1

05 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Det finns inget du sagt eller gjort som du kan förändra i dagens läge. Du måste helt enkelt lära dig att leva med dina val. Vad du kan göra är att förändra framtiden, inte det förflutna. Idag får du en valmöjlighet som kan påverka dig i nära framtid.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite finurlig idag och lyckas manipulera en kollega att gör något som är bra för hen, men som hen frekvent tidigare motsatt sig. Du är nöjd med din insats eftersom du vet att det kommer att gynna både hen och dig själv i framtiden. Kvällen blir mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir ganska rörigt idag så det gäller att du försöker hålla huvudet kallt även om du blir upprörd. En kollega har en förmåga att bete sig illa och det gör dig både arg och obekväm. Du brukar inte hålla inne med dina tankar men idag kan det vara klokt att göra det.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt ömklig idag och du behöver medlidande. Du vänder dig till en kollega som inte är så medkännande som du skulle önska. Ett förslag är att du helt enkelt pysslar om dig själv och skämmer bort dig lite. Det inte omvärlden ger dig idag får du helt enkelt ge dig själv.

Lejonet 23/7-22/8

Du märker att en kollega muttrar och pratar för sig själv en hel del idag. Hen verkar upprörd men vill inte säga vad det är som är fel. Du blir nyfiken, och som alltid när din nyfikenhet väcks kan du inte låta bli att gräva i de bakomliggande orsakerna.

Jungfrun 23/8-22/9

Under torsdagen försöker du jobba snabbt och vara effektiv. Du vill kunna ta en långhelg utan dåligt samvete men det förutsätter att du är klar med veckans uppgifter. Kvällen blir lite festlig. Du firar något eller någon med god mat och trevligt umgänge.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du slappna av trots att du har en naggande oro som förföljer dig, Månen gör dig ovanligt intuitiv och kan få dig att känna av mer än du brukar. Kvällen handlar om närhet och om människor som du älskar.

Skorpionen 23/10-21/11

Du funderar på vissa förändringar i din vardag. Mycket har med din hälsa och ditt välbefinnande att göra. Idag verkställer du ett första steg i en mer omfattande plan som kommer att sträcka sig över hela våren. Du blir nöjd med dig själv.

Skytten 22/11-21/12

Du kommer ikapp idag och det är du glad för eftersom du då kan slappna av lite i helgen. Det blir en annorlunda dag som bjuder på överraskningar men också på tålamodsprövande uppgifter. Kvällen handlar om närhet, värme och kärlek.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir lite vad du gör den till. Är du på gott humör går dagen fort och du har förvånansvärt kul fast du jobbar. Är du på dåligt humör finns det en risk att det går ut över dina kollegor. Under kvällen verkar du ha en del aktiviteter inbokade.

Vattumannen 20/1-18/2

Du visar upp dig från din charmigaste sida idag, lite som en påfågel som fjädrar upp sig. Oavsett om det är en speciell person som du vill imponera på eller om det bara är på dina vänner eller kollegor i allmänhet så kan du inte låta bli att visa upp dina talanger.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att göra det som är det rätta även om det blir jobbigt för dig. Du brukar ofta välja den enklaste utvägen, både för att du är lite lat och för att det är praktiskt. Idag går den enkla utvägen emot din moral och då tvingas du välja.