Söndag 1/5

01 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du tänka positivt på saker som du brukar tycka är jobbiga. Du tänker att en förändrad inställning kan vara det första steget till att göra livet lite lättare för dig själv. Eftermiddagen handlar om en diskussion med en närstående.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen handlar om att hitta en mental vila. Det kan handla om att sluta oroa sig för saker som ligger utan din räckvidd att påverka, att stänga av arbetet när du väl är ledig eller att strunta i de intriger och dramatik som finns omkring dig. En bra dag att börja träna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du stunderar människor idag. Dels är du nyfiken på hur vissa personer reagerar under press, men det handlar också om att få en uppfattning om vilken konkurrens du har i ett visst sammanhang. Under dagen möter du en inspirerande person.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kan du inte låta bli att höra av dig till en person som i stort sett aldrig hör av sig tillbaka. Du blir arg på dig själv att det ska var så svårt att släppa taget, men vissa tider på året är det jobbigare än andra. Dagen handlar även om att vara social och att ägna en del av dagen åt en hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tiden går alldeles för fort den här söndagen. Du tycker att du inte ens hinner öppna ögonen på morgonen innan det är dags att gå och lägga sig igen. Det blir en intensiv, rolig och väldigt annorlunda söndag. Njut av den.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan känna dig trängd i vissa typer av situationer, särskilt om de involverar många främmande personer. Idag utsätter du dig medvetet för den här typen av press bara för att öva upp din mentala styrka. Efter att ha tvingat dig själv ut ur en obekväm situation så tycker du att du förtjänar en belöning.

Vågen 23/9-22/10

Din ekonomi är inte den bästa idag så det är bra om du försöker göra upp en budget för sommaren. Pengar har en tendens att rinna mellan dina fingrar och du vet inte riktigt vad det är du lägger pengarna på. Kvällen blir rolig och innehållsrik.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får lite dåligt samvete när du hör av en släkting idag. Hen har en tendens att locka fram ångest genom att veta precis vilka knappar hen ska trycka på. Du har haft alldeles för lite tid att träffa personen ifråga den senaste tiden och det är hen inte sen med att påpeka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att fatta kloka beslut och det kan låta enklare än det är. Tänk på att den väg du väljer inte bara ska gynna dig själv kortsiktigt, den ska även fungera i det långa loppet. Kvällen kretsar kring familjen och kring ett firande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött på att ständigt tvinga dig själv att göra saker när du egentligen bara vill ta det lugnt. Samtidigt vet du att du både mår bättre och har riktigt kul när du väl kommer iväg. Kvällen handlar om att förbereda något inför arbetet i veckan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ägnar dagen åt något som berikar dig både fysiskt och mentalt. Det blir en härlig dag som även innehåller lite resande. Vad som är viktigt den här dagen är att njuta av nuet och släppa dina bekymmer om framtiden. Kvällen blir mysig och kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har många bollar i luften den här söndagen. Du vill komma igång med ett projekt, du vill träffa vänner och du vill hinna med en hobby. Ett litet annorlunda sms eller samtal väcker en del funderingar hos dig.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons