Lördag 30/4

30 apr, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns dagar då allt bara är underbart och den här lördagen är en sådan dag. Det var länge sedan du njöt så som du gör idag. Det finns en livlighet hos ditt tecken som förstärker din sociala förmåga vilket gör det här till en bra dag att träffa nya människor.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen passar du på att sova ut och njuta av att vara ledig. Även om du jobbar så stressar du så lite som möjligt. Du ser till att ta frekventa pauser och du unnar dig själv en riktigt god lunch. Kvällen kan bli något överraskande men väldigt trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet vad det är du vill men frågan är om du kan genomföra dina planer idag eller om det är lite för tidigt. Det är bra att ha ett mål men samtidigt är det viktigt att du inte stressar fram något resultat. Den här dagen verkar även röra sig om ett firande av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter ovanligt mycket av den här lördagen. Oavsett om du har aktiviteter inbokade eller väljer att ta det lugnt så är huvudsaken med dagen att ha trevligt och att fylla på med energi. Kvällen blir lekfull och härlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen försöker smälta det som har hänt den här veckan. Du har insett värdet av att ta ett par timmar och bara reflektera över den senaste perioden i ditt liv. När du tvingar dig själv till ett lugn på det här sättet skapar det utrymme för personlig analys. kvällen kretsar även kring fysisk aktivitet.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir väldigt lätt irriterad idag och du bör undvika situationer där du vet att du blir extra provocerad. Strunta i köer, trånga utrymmen överfulla platser. Idag är inte en bra dag att åka in och shoppa eller gå på en konsert. Vad dagen däremot passar bra till är lugna aktiviteter och god mat.

Vågen 23/9-22/10

Du är inne i en period du hela tiden känner dig otillräcklig. Du lider av ett konstant dåligt samvete, antingen över familj och vänner eller över jobbet. Det är alltid svårt att hitta en balans så sluta försöka vara perfekt. Du duger bra som du är med brister och allt. Njut av den här lördagen istället.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig dag där du hinner med både att göra lite nytta men det mesta handlar om att ta det lugnt och njuta av livet. Det blir en härlig och utvecklande lördag där du är nöjd över ett projekt som du äntligen har slutfört. Kvällen handlar om din familj.

Skytten 22/11-21/12

Du är konstant stressad över att du ligger steget efter och idag känner du att du återigen halkar efter med ett projekt i hemmet. Oroa dig inte. Du kommer att märka att det faktiskt går fortare än du trott om du bara kommer igång med det. Kvällen handlar om att vara social.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött den här lördagen. Fredagen blev härlig men ganska intensiv så idag behöver du ta det lugnt och samla kraft. En bra sak den här dagen är att träna något stillsamt som yoga eller ta en lugn joggingtur. Du behöver hitta ditt inre fokus.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter fullt ut den här lördagen. Om du kan är du utomhus det mesta av dagen. Det blir en lagom social dag som bjuder både på en hobby, god mat och trevligt umgänge. Du testar även en ny aktivitet som både är utmanande och rolig på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag roar du dig med en hobby och med att träffa familjen. Det blir en lugn dag och en lite mer aktiv kväll. Vad du passar på att göra är att träffa människor och att njuta av livet. Du unnar dig även något som du önskat dig en tid.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons