Fredag 29/4

29 apr, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att avsluta saker och om att inte påbörja nya projekt. Det blir en bra dag som går fort. Den här dagen är också väldigt social och rolig. Du njuter av att umgås både med nära vänner och med dina kollegor.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en ganska lugn dag där du gör en sak i taget. Du tycker att det är skönt att slippa stressa samtidigt som du inser att du har lite svårt med tidsplanering. Det finns en risk att du får jobba över idag även om det inte blir så länge. Kvällen bjuder på god mat och underhållning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt generös i dina komplimanger idag och det gör att många personer tycker om dig lite extra mycket. Du strör värme och charm omkring dig. Under dagen lyckas du ändra på något som varit inbokat en längre tid. Du har insett att du tänkt fel när du planerat den här aktiviteten

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite vresig mot en person som hela tiden försöker göra dig glad. Det är på sätt och vis hens ständigt sökande efter bekräftelse som irriterar dig. Kvällen handlar om fest och om vänner. Du njuter av att vara social, träffa nya människor och knyta värdefulla kontakter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något avvaktande i ditt tecken just nu. Det är lite som om du tycker att saker är för bra för att vara sanna och därför väntar du bara på när bakslaget ska komma. Ibland har man bara tur och just nu flyter det mesta på bra i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen försöker du bara slappna av och njuta av dagen oavsett om du arbetar eller är ledig. Det blir en bra och berikande dag som kan innehålla en lite flirt. Är du singel är du extra mottaglig för inviter. Under kvällen är du ovanligt social.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen försöker du hitta ett sätta att förmedla dina känslor på. Just nu känner du starkt både för ditt arbete och för din livssituation i allmänhet. Du vill gärna visa på hur mycket Människorna i ditt liv betyder för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ha tungan rätt i munnen och om att kunna prioritera rätt. Den senaste tiden har du känt en viss tidsnöd och det beror främst på att du periodvis är lite dålig på att planera långsiktigt. Kvällen blir härlig och glamorös.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser möjligheter där alla andra ser problem och det blir din stora hjälp idag. Du lyckas att ta dig igenom en massa olika knepiga situationer tack vare din positiva inställning och din förmåga att tänka problemlösning.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen har du längtat efter länge. Den innehåller alla element som du velat ha från social gemenskap till nöjen, spontanitet och lite flirt. Det blir en minnesvärd dag som bjuder på extra allt och en härlig men lite sen kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du dröjer dig kvar vid ett löfte som en kollega gett dig. Din förhoppning är att hen ska komma ihåg vad ni pratat om utan att du behöver påminna. Fredagen handlar också om frisk luft, gemenskap och om att kunna slappna av och gå upp i nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir en innehållsrik och intensiv dag där du gör en massa roliga aktiviteter men där du också förväntas ta tag i lite tråkiga rutinuppgifter. Under dagen får du en fin komplimang av en kollega. Kvällen handlar om ett intimt samtal.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons