Torsdag 28/4

28 apr, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du provocera fram en reaktion hos en person som brukar vara lugnet själv. Du vill att hen ska visa känslor, du bli illa berörd av hens svala attityd. Den här dagen handlar också om vänskap och om att planera inför helgen.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen går fort och du gör en mängd olika saker. För dig är det viktigt att ha kontroll på det du gör eftersom du känner dig tryggare när saker går som förväntat. Kvällen handlar om att hitta tillbaka till din vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite irriterad på en kollega som alltid sätter sina egna behov i första rummet. Du vet att det är ganska normalt att agera på det här sättet men du anser att när man arbetar i grupp borde gruppen komma före jaget. Kvällen blir intressant och utvecklande.

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig för att avslöja det du vet. Som det är nu sitter du på en fördel som du kan komma att ha användning för lite längre fram. Samtidigt handlar det om lojalitet mot dina kollegor och vänner. Du är lite kluven till hur du ska agera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen gäller det att inte vara trött. Det händer mycket den här dagen och för det mesta gäller det att ligga steget före. Under eftermiddagen finns det risk att du hamnar i en konflikt med en äldre kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Du har lärt dig när du ska stå på dig och när det är lämpligt att backa undan. Talanger som kommer väl till pass idag. Du inser att du knappast kommer att vinna något på att envist följa din linje. Istället viker du ned dig och bestämmer dig för att ta den här striden vid ett annat tillfälle.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen handlar om att arbeta praktiskt och att utveckla saker med hjälp av din kreativitet. Det blir en rolig och lite annorlunda dag som fokuserar mycket på ett konstnärligt tänk. Kvällen handlar om nyheter och om vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har ett samtal som du bör ringa idag men samtidigt så vill du skjuta upp det eftersom du vet att det kommer att bli jobbigt. Du orkar inte ta känslostormar och besvikelse just nu. Tyvärr har du inget annat val än att ta tjuren vid hornen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn och harmonisk torsdag vilket är skönt efter den turbulenta gårdagen. Även om du fortfarande är lite lättretlig så har de mest svallande stormarna efter Månens påverkan lagt sig. Kvällen handlar om en släkting som behöver din hjälp.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu sker det mycket i ditt liv och du har lätt för att tappa fokus från det som egentligen är viktigt. Det är så många nöjen och så mycket socialt umgänge att du nästan helt glömmer bort dina ambitiösa mål. Försök att hitta en bättre balans i din vardag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du träffar på många nya människor den är dagen och det kan vara både jobbigt och berikande på samma gång. Det som är lite trist är att många av de personer som du möter bara kommer att passera igenom ditt liv lite som hastigast.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen har du möjlighet att umgås med en släkting eller vän som du inte ser så ofta. Det blir en mysig och rolig dag där du får chansen att ta det lugnt och hämta in positiv energi. Kvällen handlar om nöjen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons