Onsdag 27/4

27 apr, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du inser att du missat något som du egentligen vill vara med på. Du har fått förfrågan, men du trodde inte att det skulle bli av så nu försöker du komma på en lösning för att inte hamna utanför. Onsdagen handlar mycket om att jobba långsiktigt.

Oxen 20/4-20/5

Du inser att du glömt något och det gör att det blir en tidig start på lördagen. Som tur är så kan du vara flexibel i dina tider om det gynnar dig. Eftermiddagen handlar om riktigt bra nyheter och om att skämma bort sig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är irriterad på en person som inte förstår sitt eget bästa. Hen har en tendens att alltid välja den mer destruktiva vägen och du är trött på att stå bredvid och se hur sårad hen blir. Idag försöker du lyfta det här lite känsliga ämnet med din vän.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen handlar om förälskelse, om att få ett avslut men framförallt handlar dagen om dig och om dina behov. Du har träffat på en person som verkligen lyssnar på vad du säger och som tar hänsyn till dina åsikter. Det känns både smickrande och lite förvirrande på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du se till att du hinner med att avsluta ett ganska omfattande projekt. På din arbetsplats är det just nu en hel del drama så det kan vara lite svårt för dig att fokusera enbart på ditt. Kvällen handlar om motivation.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen cirkulerar kring pengar på ett eller annat sätt. Det kan röra sig om din privata ekonomi eller så har det med ditt arbete att göra. Oavsett så handlar det om beslut som i det långa loppet kommer att kosta både i arbete och pengar.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite vag när du ska ge ditt svar till en vän. Sanningen är att du vill hålla flera dörrar öppna så att du inte missar någon roligare aktivitet. Just nu är du väldigt nöjeslysten och vill vara med på allt. Kvällen handlar om att bevara en hemlighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här onsdagen kretsar kring en rad små beslut och det kräver full fokus från din sida. Du har inte alltid möjligheten att få välja men idag så vill alla ha din åsikt både i stort och smått. Kvällen handlar om att göra något som gör dig glad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att bli arg för ingenting just nu. En ogynnsam påverkan från Mars får ditt humör att svänga rejält. Det i kombination med extra känslighet från Månen får dig att tända till för småsaker. Dina kollegor håller sig ur din väg idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är så glad och uppspelt den här onsdagen att du inte riktigt vet vad du ska ta vägen. Du har förverkligat en dröm och det handlar både om att du får göra något som du längtat efter i kombination med att du känner att dina chefer litar på dig. Idag försöker du ligga steget före.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här onsdagen vill du gärna visa vad du går för och det gör du genom att vara väldigt framåt i flera olika sammanhang. Du är den som tar ledningen när alla andra har svårt att fatta beslut. Kvällen kretsar kring ett samtal som rör en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir en bra och kreativ dag där du hinner med mer än du planerat för. Det är sällan du är ute i så god tid som du är just nu både vad det gäller ditt arbete och dina privata planer. Kvällen handlar om en nyförälskelse.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons