Tisdag 26/4

26 apr, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att vara uppmärksam på detaljer och om att kunna finnas där för att hjälpa en vän som har satt sig i en svår situation. Väduren brukar vara bra på den här typen av flexibelt tänkande och på att hitta lösningar på problem.

Oxen 20/4-20/5

Du glad och stolt när du märker att en chef inte bara har lyssnat på vad du har sagt utan även följt dina förslag om förbättringar. Du blir nöjd när ni tillsammans utarbetar en lösning på en förändring som inte bara är funktionell, den är till och med elegant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget du kan göra åt något som blir bestämt över ditt huvud, så det är ingen idé att du sätter dig på tvären. Om du vägrar eller blir sur kommer du få ta konsekvenserna av ditt beteende, så visa att du kan ta den här förändringen med en viss värdighet.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra men också ganska intensiv. Du bör försöka att tänka lite långsiktigt när du planerar just nu annars finns det risk att du får göra om vissa saker inom en snar framtid. Idag får ett fint beröm som lyser upp hela dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar ställning till ett rykte om du hör men du inser att det är ganska orimligt att det är sant. Trots det finns det något inom dig som gör att du forskar vidare och då upptäcker du en intressant sanning. Kvällen handlar om att röra på sig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om aktivitet och att vara fokuserad. Du tycker att det är skönt att ha mycket att göra för då går dagen fort. Det finns dock en fin gräns för när det är mycket att göra och när det blir orimligt mycket att hinna med.

Vågen 23/9-22/10

Du lanserar en idé om går hem hos vissa personer men inte hos andra. Här kan det bli knepigt att nå ett samfälligt beslut, med det hindrar inte att du bör försöka. Det är alltid enklare att jobba i en grupp där alla tänker lika än att jobba med vissa personer som känner sig överkörda.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och utvecklande, det gäller att vara snabb i både tanke och i beslut idag. Du får flera fina möjligheter att visa dina talanger inom ett område där du sällan får briljera. Kvällen handlar om att vara kvick i din bedömning av en kritisk situation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du knäcker en svår nöt idag och du har rätt att vara stolt över dig själv och att njuta av segerns sötma. Låt inte en avundsjuk persons kommentarer förmörka din insats. Du var bäst idag, så enkelt är det. Kvällen handlar om goda nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du står på dig i en ganska infekterad diskussion och din envishet blir belönad. Även om du vet att det kommer ta tid att bygga över den klyfta som det här grälet rivit upp så vet du också att tid har en helande effekt och du är en tålmodig person. Kvällen innehåller ett överraskande beröm.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kämpar på så gott du kan, men du blir besviken när du upptäcker att du inte blir sedd av din chef. Du brukar sällan vara den som påkallar uppmärksamhet, men idag överväger du att visa vad du gjort för att få det beröm som du faktiskt förtjänar. Kvällen handlar om ett ekonomiskt val.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir lite kränkt av en persons kommentar även om du vet att den inte var avsedd att såra. Hen är ofta klumpig i sitt sätt att uttrycka sig. Vad du kan göra är att visa att det inte är okej att säga vad som helst. Det blir en rolig och aktiv tisdagskväll som du kan se fram emot.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons