Måndag 25/4

25 apr, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att ta nya tag och förbereda sig för ett upptrappat tempo på jobbet. De sista månaderna innan semestern är alltid värst eftersom det innebär att ni både ska göra ert vanliga arbete och se till att rutiner finns då ni är lediga.

Oxen 20/4-20/5

Du kan vara svår att nå ibland och det irriterar en kollega. Du avskyr telefoner när du arbetar eftersom det stör din kocentration och du har en förmåga att lägga ifrån dig den både här och där. Det handlar egentlige inte om att du är slarvig, mer om en skyddsmekanism för att få lite lugn och ro.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att din chef vet och hen vet att du vet att hen vet men båda väljer att låtsas som ingenting eftersom det är det enklaste sättet att hantera det här dilemmat. Under den här måndagen går båda som katten kring het gröt för att undvika att säga något fel.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant måndag som kan sluta i rent kaos om du inte är vaken. Det handlar om många lösa trådar som ska bindas samman till en helhet är här gäller det att inte missa något. Dagen handlar om att dubbel och trippelkolla att du har gör rätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har glömt att säga till en person att hen är medbjuden på en aktivitet och det tolkar hen som att du inte vill ha hen med. Här gäller det att rätta till missförståndet innan det eskalerar till något värre. Under den här dagen kan en ekonomisk fråga lyftas.

Jungfru 23/8-22/9

Du är intresserad av att få svar men du vet inte riktigt vad det är du vill ha svar på eftersom själva frågeställningen är ganska oklar. En bra idé kan vara att ta ett steg tillbaka och börja om med att tydligagöra vad det är du behöver veta lite mer exakt.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen tar du tag i en hel hög med arbete som blivit liggande en längre tid. Du har gott om energi den här dagen och du tycker att det känns skönt att få ett flertal uppgifter att sätta tänderna i. Idag får du även information om framtiden på din arbetsplats.

Skorpionen 23/10-21-11

Det kommer att bli en bra dag om du bara fokuserar på en sak i taget och inte startar upp för många projekt samtidigt. Just nu är du ivrig och du vill visa att du kan. Tyvärr tenderar det att bli rörigt om du har för många bollar i luften samtidigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är charmen själv idag och då flyter det mesta på lättare. Oavsett vad det är för problem du stöter på den här dagen så finns det alltid någon där som kan hjälpa och leda dig framåt. Kvällen handlar om att vara lagom aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en dag där du får många nyheter på en gång. De flesta är väldigt bra nyheter men det finns vissa som tvingar dig att prioritera om i de planer du haft. Tänk på att när du gör de här justeringarna så gör du det för framtiden. Du kommer att vinna på att visa samarbetsförmåga.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att vara på flera ställen samtidigt men du gör ditt bästa för att försöka. Det handlar i stort sett om att du inte vill släppa kontrollen trots att det finns många kollegor som skulle kunna stötta dig. Försök att bli bättre på att delegera.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen har du en förmåga att bli irriterad på en släkting som du tycker är lat. Du tjatar på hen, försöker lirka med hen men ingenting hjälper. Det är bara att inse att ni två har helt olika uppfattningar om vad det är som är ett måste.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons