Söndag 24/4

24 apr, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen har du en del frågor som kräver snabba svar men den eller de personer som kan ge dig den information du behöver verkar vara frånvarande. Här gäller det att tänka kreativt. Kvällen lämpar sig till lugn och ro. Undvik om möjligt fysisk aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Det finns ett lugn i ditt horoskop idag. Du äntligen tycks att försonat dig med tanken på att en viss förändring är permanent. Du har också fått en chans att utvecklas från den bas du är på idag och det är något som kan vara intressant att överväga. Dagen handlar även om träning och om att unna sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en period då du har svårt att hinna med allt som du planerar. Oavsett om du är dålig på att prioritera eller om det bara är väldigt mycket just nu så måste du tänka om innan du sliter ut dig själv. Försök att planera in tid för dig själv. Den här kvällen passar bra att bara ta det lugnt.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara charmen själv när du vill uppnå något eller ha något och det vill du idag. Du har länge sett fram emot en aktivitet som bli inställd och nu tänker du se till att den blir av vid ett annat tillfälle istället. Ingen kan stå emot dig när du är på det här humöret.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att ta nya tag och inte älta det som du misslyckats med. Alla gör fel, alla misslyckas men det är när du lär dig av dina misstag som du utvecklas och blir starkare. Det gäller bara att du hittar kraften att resa dig igen.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du tjurig och du har ingen aning om varför du är så här. Det handlar om en influens som påverkar ditt humör och gör dig överdrivet känslig för nästan allt. När du blir medveten om varför du reagerar så som du gör kan det vara enklare att parera dina humörssvängningar.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar ta initiativ idag och det är bra. Den senaste tiden har du varit lite orolig för att göra fel och då håller du dig oftast i bakgrunden snarare än att du tar ett steg framåt och visar att du är intresserad av att leda. Idag känner du dig lite mer bekväm med uppgiften och vågar vara i framkant.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det går en massa rykten på ditt arbete och det är svårt att avgöra vad som är sant och vad som är falskt. Det som är viktigt för dig är att du inte tror på allt du hör utan att du fakta granskar det mesta som sägs. Under eftermiddagen får du en unik chans att testa en ny hobby.

Skytten 22/11-21/12

Du blir påkommen med en vit lögn idag och du vet inte riktigt hur du ska reagera. Du är lite generad för att du blir avslöjad samtidigt som du vet att just den här lögnen visar mer på omtanke än något annat. Du vill genuint skydda en person från att bli sårad.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en lugn dag där du inte riktigt orkar göra någonting utom det du är tvungen att göra. Du lägger dig på minimalt med ansträngning som ger maximal utdelning. Kvällen handlar om att planera för kommande aktiviteter.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu tvekar du mycket på om du ska våga hoppa på ett projekt som kan leda till en del utlandsvistelse eller resor. Det här är frestande samtidigt så kan din nuvarande livssituation bli lidande beroende på hur ditt privatliv ser ut. Det finns mycket att ta i beaktan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som verkligen vill visa hur mycket din familj betyder för dig och ibland går du lite väl långt i din omtanke och det drabbar främst dig själv. Glöm inte bort att det är sunt att vara egoistisk mellan varven.

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons