Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 4/1

04 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Det finns något direkt över ditt tecken just nu som får dig att agera på dina känslor och ger dig en möjlighet att visa vem du är i nya sammanhang. Just nu är det ganska låg energi omkring dig så det gör att du sticker ut lite extra nu när du bjuder till på jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Du vill inte att en kollega ska hamna i trubbel samtidigt som du vet att hens beteende är både riskfyllt och oansvarigt. Du står i valet och kvalet om du ska rapportera det du sett till en chef eller hålla tyst. Du vill inte skvallra samtidigt måste du tänka på din arbetssituation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir irriterad på en person som pratar skit om andra. Du har försökt att påpeka att det här är en otrevlig vana som hen lagt sig till med, men samtidigt kan det periodvis vara rätt så underhållande att höra hens skvaller. Idag tar du dig samman och säger ifrån.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under den här onsdagen håller du dig sysselsatt, mest för att skjuta undan alla tankar som du har på en viss person. Oftast lyckas du trycka undan dina känslor för hen, men nu, när ni nyligen träffats så svallar de upp till ytan igen. Hen betyder mycket för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du fullt upp och det är bra eftersom det får dig att glömma dina privata problem för en stund. Du har målat in dig i ett hörn och du ser ingen enkel väg ur det här dilemmat vilket gör hela situationen väldigt jobbig. När du arbetar kan du koppla av lite.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag gör du eller säger du något som du själv upplever som genant. Även om du skäms över ditt uppförande så är det inget som din omgivning märker av på samma sätt som du gjort. Du inser att dina kollegor har högre toleransnivå än du själv.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du ett stort steg i rätt riktning och du blir stolt över dig själv. Du inser hur mycket det har tärt på dig att gå och fundera över det val som du nu gjort. När du väl bestämt dig så känner du dig befriad och glad. Kvällen handlar om sann vänskap.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är gärna utomhus idag. Frisk luft och nya vyer får dig att vakna till liv. Du behöver inspiration i vardagen och just nu hittar du den utomhus. En vän har några roliga nyheter som hen vill dela med dig. Du blir överraskad av hens entusiasm.

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara ganska provocerande och det är du idag. Du gillar att väcka reaktion, särskilt när du är lite uttråkad, som idag. Det finns särskilt en kollega som du mer än gärna retar upp eftersom hen är så tacksam att irritera. Kvällen blir aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Om du är ledig den här onsdagen passar du på att kanske träna, vara lite utomhus eller bara ta det lugnt. Om du arbetar så lägger du en hel del energi på att bygga upp ett socialt nätverk. Även om Stenbocken gillar att jobba ensam så vill du gärna äta lunch och fika med kompisar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har nästlat dig in i ett gäng som du börjar trivas med. Det har tagit tid och tålamod från din sida, men nu börjar du känna dig lite mer bekväm och då kan du visa hela ditt register. Du kan vara både omtänksam, ironisk och sanslöst rolig när du vill.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte så bestämd som du skulle behöva vara idag. Du velar fram och tillbaka och det ligger dig i fatet eftersom en kollega tar tillfället i akt att köra över dig under en beslutsprocess.Du blir besviken, både på dina kollega och på dig själv.