Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 3/9

03 september, 2022

Väduren 21/3-19/4

På lördagen riskerar ett vad att gå fel och du står med en förlust som du kunnat undvika. Väduren är lite av en risktagare och gillar spel så det gör att det inte är första gången du befinner dig i den här situationen. Kvällen blir rolig och social.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att göra allt som du vill göra, i alla fall på kvällen. Du har sett fram emot den här helgen lite extra. Mycket handlar det om att du får komma ut och träffa vänner, men den här dagen fokuserar även på god mat, något du uppskattar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara rätt så komplicerad när det kommer till känslor. Även om Tvillingen brukar vara romantisk så har hen ofta svårt att engagera sig riktigt djupt i en relation. Du behöver intellektuell stimulans nästan mer än fysisk kontakt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag, kanske främst för att du går in i den här lördagen med en härlig positiv energi och det smittar av sig oavsett vilka utmaningar eller aktiviteter du har inplanerade. Dagen handlar om att vara i nuet och att uppskatta det.

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara lite småtjurig idag, men det kommer att ändras när du träffar en person som alltid får dig på gott humör. Oavsett hur du mår eller hur arg du är så lockar din vän dig till skratt och ger dig ett hälsosamt perspektiv på din situation.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en överraskande lördag där du stöter på utmaningar som du inte ens visste fanns. Det är när du ställs inför den här typen av problematik som du du kommer till din verkliga rätt. Ingen kan vara så effektiv som en Jungfru. I övrigt en fantastisk dag.

Vågen 23/9-22/10

Du lurar dig själv att tro att allt är frid och fröjd mellan dig och en vän samtidigt som du vet att ni egentligen bara har en temporär vapenvila. Problemet med Vågen är att hen avskyr konfrontationer och undviker bråk till varje pris.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns olika förutsättningar för den här dagen beroende lite på när du är född i tecknet. Tidigt födda Skorpioner får en lugn och harmonisk dag medan senare födda Skorpioner stressar en hel del och tar på sig mer jobb än hen borde.

Skytten 22/11-21/12

Du jagar en person som är väldigt svår att få tag på, men skam den som ger sig. Skytten brukar lyckas när hen förutsatt sig något och det bevisar du återigen idag. Under dagen träffar du även på en skrytsam granne eller bekant som du inte kan låta bli att reta upp dig på.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen väntar en utmaning som både är skrämmande och spännande på samma gång. Du är nervös, men du är bra på att inte visa dina känslor utåt. Du har förberett dig väl för den här dagen och det märks på det resultat du levererar. Du överraskar många.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är inte självklart vart du är eller vad du gör den här lördagen. Mycket beror på din dagsform men också på vad det är du har lust med. Du har planer men det ser ut att kunna bli en förändring i dem på ett ganska kort varsel. Du följer ditt hjärta.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du nöjd med att göra så lite som möjligt. Efter en stressig inledning på hösten känner du att du har rätt att få pusta ut. En släkting kommer med en begäran som du finner orimlig men tillsammans kan ni utarbeta en mer hållbar plan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud