Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 3/1

03 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Det finns begränsningar för dig just nu och mycket av dem handlar om att du själv inte tror på dina förmågor. Egentligen klarar du av betydligt mer än du själv ger dig cred för både när det kommer till fysiska och psykiska utmaningar, något du märker av idag.

Oxen 20/4-20/5

En ganska lugn tisdag där du får mycket tid att planera både för arbetet och för ditt privatliv. Du har kommit till en punkt där du känner att du måste börja satsa lite mer på dig själv, både när det gäller hobbies och ditt jobb. Kvällen blir väldigt trevlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

För dig är det inget måste med rutiner. Du vet andra personer som tycker det är jobbigt med förändringar, men du känner snarare en förväntan än oro inför det du vet är på gång på ditt arbete. Idag får du höra ett rykte som triggar din nyfikenhet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du kan ibland vara lite väl enveten och det leder till problem både inom arbetet och inom familjen. Idag sätter du dig på tvären när en vän eller kollega föreslår en förändring. Det gör du mest av ren vana, du ogillar att andra bestämmer över dig.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något lite nöjes lystet över ditt tecken just nu. När andra går in i dvala efter det intensivt sociala december så vaknar du snarare till liv och vill börja festa. Du inser att du är i social otakt med den övriga världen. Idag testar du en ny hobby för att bryta tristessen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du hör ett rykte som du vill få dementerat eller bekräftat så snart som möjligt eftersom det kan komma att påverka dig på ett ganska direkt sätt. Trots att du är rätt fram mot dina chefer och berättar vad du hört så verkar det svårt att få några klara svar.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du ingenting och det speglar sig i allt du gör oavsett om du är ledig eller arbetar. Du undviker allt som du tycker är tråkigt och du är mer social än produktiv den här dagen. En kollega blir irriterad på ditt beteende för hen anser att det är oansvarigt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar på dig mer arbete än du tänkt dig idag och det är för att du inte kan säga nej till en vän eller kollega. Den här personen har en förmåga att linda dig kring sina fingrar och trots att du är medveten om det så är du hjälplös. Hen förtrollar dig.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara bestämd och att hålla sig till en sak, något som inte är din starka sida. Du tröttnar fort oavsett om det är arbetsuppgifter eller hobbies och då ser du dig om efter nya utmaningar. Idag har du inte den friheten så det gäller att hålla i.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är charmig, lite underfundig och på ett strålande humör den här tisdagen. Mycket handlar om att du har hittat nya vänner och de lyser upp en ganska tråkig vardag. Det finns även vissa konstellationer som tyder på att du som singel kan ha en liten flirt på gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är medveten om att du du har svårt att få fram din charmigaste sida när du stöter på en viss person. Det låser sig lite för dig, men du jobbar på att bli mer avslappnad. Du vet att du kan vara hur härlig som helst om du bara känner dig bekväm.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu försöker du komma överens med en kollega som du egentligen ogillar. Du måste samarbeta med den här personen så du försöker att skjuta dina känslor åt sidan och agera professionellt även om det kan vara lite svårt. Kvällen kretsar kring familjen.