Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 2/1

02 januari, 2023

SVäduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att tänka rätt vilket kan vara lite jobbigt så här på det nya året. Du har en långsiktig plan, men den bygger mer på saker du planerar att göra inte här och nu. I nuvarande skede känner dig dig lite vilsen och strukturlös.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv dag för alla Oxar som börjar tidigt och slutar sent. Som tur är så vet du precis vad du ska göra och då fungerar det bättre för dig. Dagen handlar även om att rätta till fel som någon annan har begått. Du är väldigt metodiskt och noggrann just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag chansar du inte. Det är för mycket på spel för att du ska vilja ta en risk. Under dagen har du många funderingar där de flesta rör framtiden. Du känner att du vill förändra vissa saker i ditt liv och den här tiden känns helt rätt för att göra de där förändringarna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen försöker du mest att överleva. Du är fortfarande seg efter helgen och du känner inte alls av den där nya krispigheten och hoppfullheten som många i din omgivning pratar om. Arbetar du försöker du mest få ett grepp om vad det är som bör prioriteras.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen tar du tag i ett problem som irriterat dig en tid men som den inte funnits tid till att lösa. Det handlar om arbetet och det har det varit fullt upp under hela december. Nu i början av januari är många borta och det finns mer tid att fixa saker.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om frisk luft och om att planera framåt. Det blir både en intensiv och lugn dag på samma gång. Du har många aktiviteter inplanerade, samtidigt så stressar du inte. Du vet att du kan plocka bort både en och två aktiviteter om det behövs.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir en ganska tråkig dag där du går mest på rutin. Helgerna är nästan över och du saknar redan julstämningen. Idag funderar du över en fråga som har har gäckat dig en tid. Det handlar om en person en hens reaktion viss situation.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här dagen stressar du inte. Inget kan få dig att röra dig fortare än låg hastighet. Du har lite värk här och där och du känner dig inte i form för några tuffare utmaningar. Kvällen handlar om att se personer för vad de verkligen är.

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett förvånansvärt gott humör den här måndagen. Efter en rolig helg känner du dig full av energi och vill ta tag i ditt liv. Du har många stora planer, men du kanske skulle börja i en lite mindre skala istället. Så här i början på året kan babystepp vara en god idé.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över en person som börjar komma ur sitt reserverade skal. Idag är den här personen väldigt charmig och pratig något som du uppskattar. Du gillar hens humor men också det faktum att hen får dig att känna dig attraktiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker tänka dig för lite extra idag. Det har varit en hel del lite stela situationer på jobbet och många har innefattat en viss person. Nu vill du försöka lätta upp stämningen lite, och är det något du är bra på så är det att lätta upp stämningen.

Fiskana 19/2-20/3

Du undersöker en ekonomisk möjlighet idag. Efter att ha jobbat hårt för att komma till den här punkten i ditt liv vill du få möjlighet att njuta av all möda som du lagt ned. Idag börjar du planerat framåt och det blir en roliga och kreativ dag.