Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 15/1

15 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir rolig och aktiv. Du är gärna utomhus den här dagen, men om det inte är ett alternativ så aktiverar du dig i en inomhusmiljö istället. Det viktigaste för dig är att få röra på dig och att få känna dig riktigt trött efteråt. Kvällen blir rolig men tidig.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen är lugn och du får möjlighet att pyssla lite med andra saker än du brukar. Oavsett om du arbetar eller ägnar dagen åt en hobby så lägger du ned din själ och ditt hjärta i det du gör. På eftermiddagen får du höra roliga nyheter från en glad släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gör bort dig idag och det är inget du kan påverka. Ibland har du en förmåga att låta grodor hoppa ur munnen på dig och idag är det en sådan dag då du inte tycks ha kontroll över vad du säger. Du tänker en sak men när du ska klä tanken i ord blir det fel.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under den här söndagen försöker du få upp takten på ett projekt och det går över förväntan. Ditt knep är att fokusera på en sak i taget och inte stressa upp dig för småsaker. Kvällen handlar om att visa känslor och om att vara öppen för det nya.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inget att oroa sig för även om du har en lite gnagande känsla i magen. Det handlar om att du inser att saker kan gå fel oavsett vilket beslut som du fattar och du ogillar att inte kunna påverka utgången. Kvällen handlar om att mysa med vänner.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns något bestämt över ditt tecken just nu som gör att du kan driva på dig själv för att få fram oväntade resultat. Du gillar att skapa, och när Månen är i den här positionen så ökar din kreativitet ytterligare. Du känner dig konstnärlig.

Vågen 23/9-22/10

Du drar inte jämt med en släkting just nu men ändå tvingas ni samman eftersom yttre omständigheter kräver det. Vad du kan göra är att försöka vara lite överseende och att du plockar fram den där diplomatiska ådran som du har.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen handlar om att göra saker för att det är roligt inte för att du måste. Det blir en bra och kreativ dag där du utvecklar en ny metod för att nå ett bättre resultat inom en hobby. Du kan vara väldigt påhittig när du vill och det är du idag.

Skytten 22/11-21/12

Idag är du social och söker aktivt upp personer att umgås med. Den senaste tiden isolering är bruten och du vill ut och se människor. Det kan handla om att du varit sjuk eller bara dragit dig undan för en tid för att få vara själv med dina tankar.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om en resa och du är inte riktigt i toppform. Du blir irriterad på en person som försöker komma dig nära idag och det beror främst på att du känner ett behov av att få vara ifred och bara ta det lugnt. Den sena kvällen igår har satt sina spår.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och intressant söndag som bjuder både på aktivitet men också på en hel del lugn och ro. Är du intresserad av sport så kan du antingen titta på sport eller utöva den själv idag. Söndagen handlar om att göra något som skiljer sig från vardagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du skämmer bort dig själv en hel del den här söndagen. Oavsett om du bjuder dig själv på gofika, tar en långpromenad eller tillbringar dagen i soffan i sällskap med en bra serie eller film så njuter du i fulla drag. Det här är en dag som bara handlar om dig.