Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 14/1

14 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du avvaktar ett besked av något slag den här lördagen och när det äntligen kommer så vet du inte om du blir glad eller besviken. Det har hänt så mycket som förändrar hela situationen. Kvällen handlar om att vara ärlig och om att stå upp för din åsikt.

Oxen 20/4-20/5

Du har ytterst förvirrade och starka drömmar just nu som kan ha en ihållande effekt under dagen. Inatt drömde du något som inte riktigt vill lämna dig och som ekar i ditt bakhuvud under lördagen. Vissa gånger ska man lyssna till sitt undermedvetna och idag är en sådan dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något fritt över ditt tecken idag. Du gör saker utan att tänka dig för och oavsett vilka konsekvenser det får så känner du dig otvungen och fri. Idag möter du någon från ditt förflutna och det blir ett väldigt starkt möte för dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att säga eller göra något som du ångrar direkt. Tyvärr är det inte bara att be om ursäkt och dra ett streck över det inträffade. När det väl är ute i det öppna så går det inte att ta tillbaka. Under dagen möter du en person som får dig att känna starka känslor.

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att vara så effektiv som du skulle vilja vara. Det har hänt så mycket den senaste tiden att du inte riktigt kan fokusera dig på en sak i taget. Under den här eftermiddagen så släpper lite av den allmänna förvirringen och du mår bättre.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en irriterande dag eftersom du hela tiden känner dig lite ilsken. Din sinnesstämning beror på en påverkan från Mars och det blir inte bättre när en vän omedvetet förolämpar dig. Risken för ett utbrott från din sida är stor den här lördagen.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du inga risker när det kommer till ditt eget impulsiva beteende. Du vet att du har lätt för att shoppa saker som du varken vill ha eller behöver så du undviker helt enkelt frestande miljöer. Det blir en dag som handlar om naturen och om frisk luft istället.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här lördagen försöker du fokusera på en sak i taget och det går ganska bra i början av dagen men sedan uppstår det ett problem och då blir det fullt kaos. Du brukar inte ha svårt med att bolla flera bollar i luften samtidigt, men i dag har du det.

Skytten 22/11-21/12

Det är inte på sin plats att ifrågasätta idag men ändå kan du inte låta bli trots att du inser att det kommer att skapa problem. Det är så djupt rotat i dig att inte bara göra som någon säger åt dig utan att alltid fråga varför och se om du kan göra på ett annat sätt istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att fokusera, leverera och framförallt kämpa. Det finns något nervöst över dig den här dagen men det kommer att släppa när du väl visat vad du går för. På kvällen har du dubbla anledningar att fira och det blir en lång kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara lite väl envis och idag fortsätter du att jobba långt efter att du borde slutat och åkt hem till familjen istället. Det behöver nödvändigtvis inte handla om ditt dagliga arbete utan du kan jobba med ett privat projekt som du har svårt att släppa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser fram emot en förändring och därför blir du besviken när det återigen blir framflyttad. Även om du vet att det här är ett troligt scenario varje gång med det här projektet så kan du inte låta bli att hoppas varje gång. Kvällen blir mysig men lite för sen.