Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 13/1

13 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du är arg på en person som har svikit dig enligt din åsikt. Din kollega eller vän tycker att du överdriver och att du är dramatisk. Sanningen är någonstans mittemellan. Hen har kanske backat lite från ett löfte, men din vän har en bra ursäkt till varför.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen försöker du fokusera på att göra en sak i taget. Du känner dig lite irriterad men du sväljer din ilska eftersom du vet att det egentligen inte är befogad. Det handlar om en ogynnsam påverkan från Månen. Kvällen blir bättre än dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är nonchalant idag och det kan komma att bita dig i svansen. Du är självsäker och det är bra, det är när din självsäkerhet går över i övermod som du kan göra stora fel utan att märka det. Kvällen handlar om att ha kul med dina vänner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra och produktiv fredag där du sätter kvantitet framför kvalitet och idag lönar det sig. Du är oftast inte bekväm med att tumma på standarden för att kunna prestera mer, men idag vet du att det faktiskt gagnar både dig själv och ditt arbete.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen är du lite vild av dig. Du chansar mer än du borde och du säger även saker som kanske inte alltid är så genomtänkta. Det blir en bra dag, men det blir även en dag som kan bjuda på en del kontroverser i form av heta diskussioner.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är lite orolig att du går för långt idag, men samtidigt vill du gärna testa dina gränser och se vad som händer om du bryter mot reglerna. Jungfrun brukar alltid vara väldigt noga med att följa de gränsdragningar som finns så det är befriande att inte göra det.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar hårt på att bli färdig tidigt idag och därför kan du bli väldigt besviken när det inte går som du planerat. Det finns så många faktorer som du inte kan påverka som kan sinka dig. Planera dina uppgifter med marginal istället. Kvällen blir underhållande.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är lite för listig för ditt eget bästa idag. Genom att agera väldigt smart i en känslig situation vinner du en bra fördel, men en chef får samtidigt upp ögonen för ditt beteende och kommer från och med nu hålla ett extra öga på dig, något du verkligen inte vill.

Skytten 22/11-21/12

Du passar på att gratta en vän eller släkting idag. Det kan vara en personlig framgång, en födelsedag eller något annat värt att fira. Det blir en trevlig dag och en annorlunda, rolig och lite äventyrlig kväll. Du utmanar verkligen dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tycker lite synd om dig själv idag. Av någon anledning anser du att du borde vara föremål för massor uppmärksamhet med det det blir inte så. Dagen blir lugn och kvällen ännu lugnare. Däremot så överraskar en person dig ordentligt och det gör dig glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du massor av beröm för en insats som egentligen inte är din utan en släktings. Även om du är glad och stolt över hens framgångar så kan du inte ta åt dig äran. Kvällen bjuder på en överraskande nyhet och massor av skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att säga nej och det är du generellt sett ganska dålig på. Under den här dagen tvingas du att göra flera saker som du är obekväm med och det hjälper dig att växa in i situationen. Kvällen handlar om en släktings val.