Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 12/1

12 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du har en del saker som du måste klara av idag innan du kan koppla av. Ett bra knep är att ha fler bollar i luften samtidigt, kanske inte din specialitet, men du försöker i alla fall. Kvällen handlar om ett bortglömt löfte och om vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inga fel idag och det tycker du är skönt. Det är högt till tak och du känner dig väldigt kreativ och glad. Kvällen handlar om att se saker för vad de är inte för vad du vill att de ska vara. Det blir en produktiv dag och en givande kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser inget sätt att komma undan vissa personer idag även om du helst hade undvikit dem. Det handlar om kollegor som suger energi ur dig och som drar ned ditt humör. Det bästa du kan göra är att försöka fokusera på jobbet och inte människorna.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intensiv torsdag som handlar om att göra saker rätt och om att visa vem du är både i handling och ord. Du har länge undvikit att öppna upp dig eftersom du känner dig sårbar, men nu är du på en bra plats i livet och då är det enklare att släppa in människor.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något positivt och optimistiskt över den här torsdagen. Det är som om alla problem rinner av dig. På jobbet så muntrar du upp dina medmänniskor, särskilt de som inte är lika glada som du är. Kvällen handlar om familjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du ser möjligheter idag och du chansar lite mer än du brukar, dels för att du har mer att vinna men också för att du tycker att vissa saker är värda att ta risker för. Under eftermiddagen väntar intressanta och lite annorlunda nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte rädd för att säga emot även om du vet att ditt förhållningssätt kan tolkas som kontroversiellt. Du har blivit lite mer försiktig än vanligt och det innebär att du slår bakut så fort du känner dig obekväm. På kvällen är det idrott eller en hobby som gäller.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är på sätt och vis lite frustrerad idag. Även om du inte visar dina känslor utåt så brinner det ganska många gånger inombord när du ser vissa kollegor göra eller säga saker. Till ditt försvar är du väldigt bra på att hålla god min i elakt spel.

Skytten 22/11-21/12

Du vet inte vad du vill och det gör dig orolig. Du är i en känslomässigt utsatt situation och din velighet hjälper knappas till att underlätta läget. Ventilera dina känslor med en vän, hen kan kanske ge dig perspektiv på situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen är du lite stressad av olika anledningar. Det finns något som du ska göra eller kanske en tävling som du ska delta i under helgen och du stressar upp dig redan nu. Som tur är så har du fina vänner omkring dig som kan stötta dig och lugna ned dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara lite irriterande just nu och det är du väl medveten om, samtidigt så vill du väldigt gärna att saker ska ske på dina villkor och du är beredd att gå långt för att driva igenom din vilja. Din inställning är både en bromskloss och en tillgång för din del.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser dig om efter hjälp idag men alla tycks ha fullt upp med sitt. Du är för stolt för att fråga rakt ut och det kanske är det som ställer till det för dig. Många människor skulle mer än gärna ställa upp om de bara är medvetna om din situation.