Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 11/1

11 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Det finns olika sätt att se på den situation som du befinner dig idag. Från en ståndpunkt kan det vara en unik möjlighet medan från ett annat pespektiv kan det handla om en förlust. Du måste bestämma dig för hur du ska konfrontera den här situationen.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir behaglig. Även om du har en del att stå i så kan du lägga upp ditt arbete självständigt och det passar dig bra. Även om du gillar att arbeta i grupp så föredrar du att själv kunna disponera över din tid. Under dagen möter du en farscinerande person.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du uttrycker dig klart och tydligt vilket inte lämnar något utrymmer för tvivel och det är bra. Den senaste tiden har du hamnat i jobbiga situatiiner just för att du varit lite vag med vad du menar. Idag får du höra ett roligt skvaller som piggar upp.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Hela onsdagen blir väldigt stressig, särskilt som du skjutit upp arbete under en ganska lång tid. Nu finns det ingen extra marginal att ta till och då är det bara att bita i det sura äpplet och göra det som förväntas av dig. Kvällen handlar om en personlig framgång.

Lejonet 23/7-22/8

Du är lugnet själv idag och det behövs eftersom din kollega har nerverna utanpå. Du vet hur du ska hantera hen innan hen blir hysterisk och ditt sätt att bemöta din kollega väcker beundran hos en chef. Hen börjar se dig mer och mer som en ledare.

Jungfrun 23/8-22/9

Du gör sällan fel men idag upptäcker du att du missat en viktig detalj. Din stolthet säger åt dig att sopa hela incidenten under mattan men din moral vill att du ska stå för det du gjort. Frågan är om du kommer agera på moral eller stolthet.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att slingra dig när det kommer till ett löfte som du gett. Du vill egentligen inte hålla det du lovat men det finns ingen bra anledning att bryta ditt löfte så du försöker att skjuta på det på obestämd tid. Din vän genomskådar dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är upprörd för att du inser att du inte kommer att få som du vill idag. Det handlar om att du har sett fram emot det här under en längre tid så du blir såklart besviken när saker inte går som planerat. Dagen handlar om att tänka om och tänka rätt.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen försöker du fråga en vän om något du har hört men hen blir väldigt tyst kring ämnet ifråga. Du börjar ana att det ligger mer bakom hela den här historien än vad som är synligt för tillfället. Du kan inte låta bli att börja snoka lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om en inre eller fysisk resa. Du tar dig från en plats till en annan och det är både en märklig och rolig upplevelse på samma gång. Idag får du även en hel del historia på köpet när du vistas i en för dig obekant miljö.

Vattumannen 20/1-18/2

Du utmanar dig själv på olika sätt och det är bra. Du mår bättre när du har något att riktigt sätta tänderna i. Kvällen handlar om att göra saker på ditt sätt eller inte alls. Just nu har du svårt att kompromissa. En vän har något att informera dig om.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig undan för att få vara ifred med dina tankar. Efter en tid av oro så har du äntligen kommit till den slutsatsen att du faktiskt kan hantera ett visst mått av tvivel utan att det gör dig upprörd. Kvällen handlar om att samla familjen.