Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 10/1

10 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du få fart på en kollega som blivit väldigt slö den senaste tiden. Du försöker både med morot och piska, men ingenting tycks kunna få igång personen ifråga. Kanske handlar det mer om att hen verkligen inte vill än att hen inte kan.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra idag och du uppskattar dina omväxlande sysslor. Just nu har du lätt för att både bli uttråkad och lite passiv om du inte vet precis vad du ska göra. Du har helt enkelt svårt att ta initiativ just nu, det är vintertröttheten som gör dig så handlingsförlamad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en glädje i ditt tecken som saknats under hösten och den genomsyrar allt du gör. Du är helt enkelt mer positiv och mer benägen att utmana dig själv vilket märks både privat och på jobbet. Det är som att hela januari andas en nystart för din del.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du behöver inte vara bäst du behöver bara göra ditt bästa. Det är när du inte ens försöker till hundra procent som din chef blir irriterad på dig eftersom hen vet vilken kapacitet du har. Den här dagen handlar om att pusha sig själv till det yttersta.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns humor och värme i ditt tecken som hjälper dig att hantera olika typer av svårigheter både privat och på jobbet. Tyvärr har du en tendens att trassla in dit i alla möjliga och omöjliga situationer och då krävs det både humor och självförtroende för att ta sig därifrån.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om att få upp tempot, men det går segt. Efter helgerna har du lite svårt att hitta en arbetstakt som passar dig, du tenderar att bli passiv eftersom du inte orkar påbörja nya saker. Det här är lite samma typ av problem som drabbar Oxen.

Vågen 23/9-22/10

Du har massor av idéer men ganska lite hum om hur du ska förverkliga dem. Vad du behöver är en kompanjon som hjälpa dig att ta dina visioner och göra något konkret av dem. En smart kollega eller en fantasifull vän är den person som du söker.

Skorpionen 23/10-21/11

Du testar gränser idag och det ger både resultat och frammanar komplikationer. Du vet att du kan vara väldigt provocerande och det underlättar knappast att din kollega slåt bakut. Just nu är ni väldigt långt ifrån varandra när det gäller er syn på jobbet.

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör idag och din charm får många på fall. Du vet precis vilka knappar du ska trycka på för att få igenom din vilja. Visst kan det låta manipulativt, men när det kommer till Skytten är det snarare en del av hens grundkaraktär.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att göra saker för sin egen skull och fokusera på den person du är och det du vill uppnå. Under lång tid har mycket handlat om andra personers förväntan på dig snarare än dina egna förhoppningar. På sista tiden har du äntligen hittat hur du vill jobba med dig själv..

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara lite seg i starten idag men om du bara kommer igång så kommer mycket att gå av bara farten. För dig handlar det mesta om att ta det där första steget, när du väl gjort det är du näst intill ostoppbar. Kvällen blir trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar på att göra saker på ditt sätt idag. Under en lång tid har det varit väldigt mycket anpassning från ditt håll, men för tillfället är det slut med det. Du är trött på att hela tiden vara den som kompromissar med saker som är viktiga för dig.