Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 9/1

09 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om nya vanor och gamla laster. Du vill gärna börja ett nytt liv, men det är aldrig så enkelt som det verkar. Ditt största problem är att du det senaste året lagt dig till med en del ovanor som är svåra att förändra.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska långsam. Även om du märker att fler människor är tillbaka på arbetet så finns det ändå en ganska loj sömnighet över hela den närmaste perioden. Ta tillfället i akt och gör saker som du aldrig har tid med annars.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig upp ur sängen idag. Det finns ingen riktig ork i ditt tecken just nu. Du kanske är eller på väg att bli sjuk men det kan också röra sig om en slags vintrig trötthet. Vad du behöver om du är frisk är motion och utomhusvistelse.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du säger nej när du borde säg ja istället. Du brukar inte vara misstänksam av dig, men just nu finns det något väldigt försiktigt över ditt tecken. Du utsätter dig inte för risker och du undviker att lära känna nya människor. Ett ovanligt beteende för en Kräfta.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om små och stora val, något som Lejonet sällan har problem med. Idag drabbas du plötsligt av tveksamhet och det kan innebära velighet när det handlar om allt från större ekonomiska avgöranden till vad du ska äta till lunch.

Jungfrun 23/8-22/9

Det här är en rolig och ganska social måndag. Det är inte så mycket att göra på jobbet så du finslipar på dina kontakter och ditt sociala nät istället. Dagen handlar om att fjädra upp sig och visa vilken förträfflig person du är. Du visar upp din charmigaste sida.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd för att medge att du börjat få känslor för en viss person. Det kan bero på att du redan är i ett förhållande och hela situationen andas komplikation, det kan också bero på att du är rädd för att bli sårad och därför så tar du steg tillbaka.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om att samla mod för att säga något som du haft inom dig länge men som du inte vågat ventilera innan du är helt säker på dina känslor. Det kan röra en relation men det kan också handla om något helt annat som ditt arbete eller boende.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att bestämma sig och stå fast vid sitt beslut. En enkel uppgift om du vet vad du vill, men sannolikheten är större att du är ytterst förvirrad när det kommer till just den här frågan. Det finns så många olika saker att ta hänsyn till att du inte vart du ska börja.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att förbereda sig mentalt för en ny typ av utmaning. Det blir kanske inte alls så som du tänkt dig, men det kommer ändå att bli bra om du ser på situationen ur ett långsiktigt perspektiv. Du behöver få den här tiden att utvecklas och växa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många järn i elden, både privat och på jobbet. Du gillar att ha saker på gång, men ibland blir det till och med för mycket för dig. Idag får du utbrott på en person som egentligen inte är föremålet för dina upprörda känslor. Be om ursäkt, annars kan en konflikt uppstå.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är envis men också väldigt velig vilket gör att det resultat du åstadkommer idag är rätt så blandat. Å ena sidan visar du upp en målmedvetenhet för att på samma gång bli osäker på din egen kapacitet. Vad som behövs idag är en stöttande kollega.