Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 1/1

01 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Årets första dag börjar lite segt, du är inte riktigt så sprudlande energisk som du vill vara. En sen kväll sätter sina spår och du tillbringar stora delar ava dagen inomhus. Under dagen får du ett samtal eller ett sms som verkligen överraskar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och lite annorlunda första dag på året. På sätt och vis markerar den här dagen ditt nya liv. Du har gett dig själv en massa nyårslöften, trots att du brukar undvika dem, och nu vill du komma igång med dina nya, goda vanor.

Tvillingarna 21/5-20/6

det finns en entusiasm i ditt tecken som inte funnits där tidigare. Det handlar om vad du vill och hur du ska nå dina mål på bästa möjliga sätt När dina vänner försöker överleva den här dagen så ser du till att lägga grunden inför 2023.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en stillsam dag där du inte gör särskilt mycket. Om du har sovit borta så blir dagens enda projekt att flytta dig från punkt A till punkt B på smidigadte möjliga sätt. Nyårsdagen handlar även om att ringa vänner och om att höra av sig till dina släktingar.

Lejonet 23/7-22/8

Under nyårsdagen försöker du överleva utan att egentligen tvinga dig själv till några måsten. Oavsett hur du eller ditt hem ser ut så tar du det lugnt på soffan. En vän från det förflutna hör av sig från ingenstans och det gör dig misstänksam.

Jungfrun 23/8-22/9

Under nyårsdagen försöker du hinna med olika projekt som du delvis startat upp med i veckan. Du är ovanligt effektiv för att vara så seg som du är. Du maskerar din trötthet bakom en mask av effektivitet och professionalism. En bra dag med andra ord.

Vågen 23/9-22/10

Du vill lyckas med ett projekt som du tagit dig an och det enklaste sättet är att vara väldigt tydlig med allt du gör. Om du blir luddig eller vag i dina förklaringar kan en vän tro att du försöker smita undan. kvällen handlar om hemmamys med familjen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har svårt att agera så snabbt som du skulle vilja när du hör att en vän har fått problem. Du vet att hen behöver dig nu, men samtidigt finns det annat som pockar på din uppmärksamhet. Periodvis blir den här dagen väldigt stressig, särskilt för dig.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga ifrån till en äldre släkting trots att du är trött på hen sätt att alltid driva på dina ambitioner. Du har börjat inse att den här personen har högre ktav på ditt liv än vad du själv har, det är därför ni så ofta smågrälar.

Stenbocken 22/12-19/1

Nyårsdagen är kanske inte en av dina bästa dager. Även om du träffar en hel bunt med trevliga människor så finns det ingen du vill vara med idag. Idag är det massor av fet mat, tv och gammal vänskap som gäller. Du vill skapa en trygg oas den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får höra ett rykte som du bestämmer dig för att forska lite djupare i. Det blir en spännande dag som garanterat bjuder på minst en överraskning. Idag hinner du med lite arbete trots att du tekniskt sett fortfarande är ledig. Kvällen bjuder på underhållning.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag stressar du ned för första gången på länge. Det har varit en tuff period där du fått gå igenom ganska mycket så därför handlar ditt firande idag mer om att du känner att din tur är på väg att vända och att du är på uppåtgående. Du njuter i full drag.