Bästa månaden att gifta sig – enligt ditt stjärntecken!

23 feb, 2021 
AvMoa Alfredsson
Då ska du gifta dig enligt ditt stjärntecken
När är egentligen bästa månaden att gifta sig? Ta hjälp av stjärnorna! Du kan lätt förenkla beslutsprocessen genom att låta ditt horoskop bestämma dag för ditt bröllop. Kolla in vad det blir för ditt stjärntecken!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Årets horoskop 2021: Så blir året för ditt stjärnteckenBrand logo
Årets horoskop 2021: Så blir året för ditt stjärntecken

Då ska du gifta dig – enligt ditt stjärntecken. Din bröllopsdag står skriven i stjärnorna. Bestäm datumet med stort D enligt ditt horoskop – för en så lyckad bröllopsdag som möjligt. ELLE berättar vilken månad du bör gifta dig – enligt ditt horoskop.

Väduren

April

Väduren är full av energi och styrs av sina impulser. Du orkar inte vänta på att bröllopssäsongen ska börja. Att gifta sig i början på våren går därför hand i hand med din personlighet. Ett aprilbröllop passar din lite lätt rastlösa själ.

Oxen

Februari

Du är djupt rotad i jordens tecken – vilket gör dig till en extra lojal partner. Oxen är en romantiker som älskar allt det goda livet har att erbjuda. Ett februaribröllop, mer specifikt på alla hjärtans dag, blir en romantisk hyllning till kärleken.

Tvillingen

Oktober

Som tvilling är du lekfull och alltid ute efter nästa festliga tillfälle – ett halloweenbröllop är en garanti för en extra livad fest. Du gillar förändring och när årstiderna slår om mår du extra bra. När sommar går till höst i oktober är tiden som mest optimal för dig.

Annons

Kräftan

Juli

Kräftan är ett av våra mest familjeorienterade stjärntecken. Du uppskattar lugn och ro – därför passar ett litet och intimt bröllop dig allra bäst. Varför inte ett bohemiskt sommarbröllop utomhus? Helst gifter du dig nära vattnet eftersom kräftan är ett vattentecken.

Lejon

Augusti

Att säga ja till ditt livs kärlek en varm sommardag passar extra bra med ditt eldiga temperament. Du uppskattar uppmärksamhet och ett augustibröllop i slutet av bröllopssäsongen ger dig fullt fokus och får dig att sticka ut i mängden.

Jungfrun

September

Jungfrun är en riktig perfektionist och trots att du helst vill gifta dig utomhus behöver du samtidigt lång tid på dig att planera bröllopet i minsta detalj. Att stå brud i slutet av sommaren ger dig mer än tillräckligt med tid för planeringen.

Vågen

Oktober

När luften är som mest krispig är tiden optimal för vågen som är ett luftens tecken. Som Våg har du ett stort kontaktnät – vad passar bättre än att då gifta sig i din födelsemånad? Kombinera födelsedag och bröllop för en extra stor fest.

Annons

Skorpionen

December

Du är en privat, mystisk och intensiv person. Därför kan det vara skönt att svalka sig med ett vinterbröllop. Ett mindre och intimt bröllop inomhus passar bra med din mystiska personlighet.

Skytten

December

Även för skytten är december den optimala bröllopsmånaden. Som skytt älskar du att resa – varför inte använda vinterledigheten för att ta med nära och kära på ett bröllop utanför landsgränserna?

Stenbocken

Juli

Typiskt för ditt stjärntecken är att du lätt överarbetar dig. Därför passar det bra att gifta sig ett halvår efter din födelsedag – det är nämligen nu du går in i andra andningen. Under sommarmånaderna har du också mer tid att fokusera på nära och kära – annars tenderar du att gå upp mycket i arbete.

Vattumannen

Januari

Som vattuman gillar du när det sker oväntade saker – och januari är en lite mer ovanlig månad att gifta sig i och det passar dig perfekt. Du ser helst att ditt bröllop är ett äventyr och med det opålitliga januarivädret kommer ditt bröllop bli något att sent glömma.

Fiskarna

Mars

Tecknet fiskarna markerar slutet på vintern och eftersom du drömmer om ett sagolikt bröllop är det perfekt att gifta sig när solen står lågt. Som ett av de absolut mest känslomässiga stjärntecknen är ett intimt bröllop inomhus som gjort för dig.

Foto: Grace loves lace

LÄS MER:

Din ultimata bröllopsklänning – enligt ditt horoskop

Välj förlovningsring baserat på ditt stjärntecken

Annons