Beskedet: du kan ha ett andra stjärntecken – måntecknet

24 apr, 2017 
AvJohanna Lejon
Har du aldrig riktigt känt igen dig i ditt stjärntecken? Lugn, det finns en förklaring. Kanske stämmer ditt måntecken mer överens med din person.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tillhör du dem som aldrig riktigt känt att ditt stjärntecken stämt överens med din person? Gör dig redo att bli mind blown! Det finns nämligen ett måntecken också. En person kan alltså ha stjärntecknet lejon, men ha sin måne i oxen. Spännande, inte sant?

Vad är ett måntecken?

Så, vad är då måntecknet, och vad står det för? Måntecknet tar avstamp i den exakta positionen som månen stod i när du föddes. Detta tecken, måntecknet, handlar egentligen mest om hur du fungerar på ett väldigt undermedvetet plan. Måntecknet handlar alltså om dina allra innersta känslor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Soltecknet, alltså vårt vanliga stjärntecken, står för det vi vet om hos själva. Måntecknet står för det vi inte vet. Vår första reaktion på något, den där första instinktiva känslan, känslan som finns där innan tanken, kommer i regel från vårt måntecken.

För att ta reda på ditt måntecken behöver du veta exakt var och när du är född, inte bara dag gäller, utan också tidpunkt på dygnet.

Här, via denna sajt, kan du ta reda på vilket måntecken du har.

Källa Alwaysastrology.com

Foto: IBL

Läs mer:

Älskar du horoskop? Här hittar du ELLEs alla artiklar om stjärntecken

Beskedet: du kan ha ett andra stjärntecken – måntecknet

Så kommer du dejta 2019 – enligt ditt stjärntecken

Annons