Bästa utomhusdejten – baserat på ditt stjärntecken

27 aug, 2020 
Gå på utomhusdejt – baserat på ditt stjärntecken
Känns det svårt med dejtandet i coronatider? Satsa på en utomhusdejt! ELLE har samlat de bästa utomhusdejterna – baserat på ditt stjärntecken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stjärntecken som lätt blir kära i varandra (ELLE)Brand logo
Stjärntecken som lätt blir kära i varandra (ELLE)

Coronapandemin har skakat om tillvaron rejält för oss alla. Utöver det faktum att hela året har vänts upp och ner har många saker blivit extra krångliga 2020 – som att dejta. För alla dejtsugna singlar har kreativitet blivit ett ledord i hopp om att få till en lyckad dejt med social distansering i åtanke. ELLE har tagit ett djupdyk i just utomhusdejting och samlat de bästa tipsen baserat på ditt stjärntecken.

Fiskarna: Håll dig nära vattnet

En kreativ och nyckfull fisk passar bäst i (eller åtminstone i närheten av) vattnet. Ett säkert kort är att satsa på en utomhusdejt vid vattnet, antingen vid stranden eller i en lummig park med vatten i närheten. Som vattentecken är det ditt optimala element där både självsäkerhet och ditt härliga, jordnära jag framhävs.

Väduren: Var äventyrslysten

Väduren är både sprudlande och energisk, egenskaper som framhävs allra bäst när något äventyrligt står på schemat. Ett bra tips för dig är att satsa på en hajk eller en cykeltur, både för att det är en kul aktivitet och ett bra sätt att checka av om din dejt mäktar med ditt energiska mindset.

Annons

Oxen: Tänk sportigt

En oxe är nästan alltid sugen på något roligt och spontant. Om du (och din dejt) inte har någonting emot att testa en aktivitet, satsa på klättring. Kanske känns det lite okonventionellt och väl utmanande i dejtväg, men det är en perfekt aktivitet som framhäver dina bästa sidor.

Tvillingarna: Hitta rätt balans

För tvillingarna kan det vara extra knepigt att komma på en bra dejtaktivitet. Du behöver hitta en balans mellan dina impulsiva och mer tillbakadragna sidor och det gör du enklast genom att inte komplicera saker i onödan. Satsa på en kvällspromenad (kanske med lite vin to-go) eller hitta en mysig, lugn oas i en park där ni kan lära känna varandra.

Kräftan: Klassisk romantik i fokus

Som kräfta är rollen som hopplös romantiker väldigt påtaglig. För dig är det allra högsta prio att ha ett djup i ditt förhållande och du nöjer dig inte med det första bästa. Om du tror att din dejt potentiellt kan vara rätt för dig, planera att fånga solnedgången (eller soluppgången om det är er melodi) på en båt eller till fots.

Annons

Lejonet: Bjud på show

Lejonet sticker ut som lite av en diva bland alla stjärntecken och älskar att bjuda på en maxad show så ofta som möjligt. Det allra bästa? Styr upp en karaokekväll utomhus, på gården eller på något hemligt smultronställe. Det är svårt att inte älska karaoke plus du får möjlighet att visa upp din karismatiska sida – win win!

Jungfrun: Uppskatta enkelheten

En dejt behöver inte vara uttänkt in i minsta detalj. Som jungfru uppskattar du små saker och små gester. Ett smart tips är att bjuda på en mysig picknick i parken – ett extra plus i kanten om du råkar ha koll på något i mat- eller dryckesväg som din dejt verkligen är svag för.

Vågen: Dags för harmoniboost

Vågen är, tillsammans med tvillingarna och vattumannen, ett lufttecken som är sitt allra bästa jag när det vankas en aktivitet med balans och harmoni i fokus. Om både du och din dejt är aktiva av sig kan yoga vara ett bra (och inte minst rofyllt) sätt att se precis hur bra energier ni kan skapa.

Annons

Skorpionen: Behåll mystiken

Skorpionen präglas av sitt djup, sin intensitet och inte minst mystiken – alla egenskaper som gör stjärntecknet så spännande och intressant. Föreslå att du och din dejt tittar på stjärnorna och se hur dina bästa egenskaper blomstrar fram.

Skytten: Testa något nytt

Som skytte är du äventyrslysten och har ingenting emot att prova något nytt – tvärtom, du vill gärna göra ännu mer av den varan. Kajakpaddling är en rolig, engagerande och rätt unik dejtidé som kan bli ett perfekt tillfälle att bonda.

Stenbocken: Håll det enkelt

Ett av stenbockens stora signum är att vara målmedvetna workaholics vilket lätt kan smitta av sig på privatlivet och inte minst dejtingen. Undvik att vara kalkylerande när det kommer till själva dejten och satsa istället på något avskalat. Ett hett tips är en myskväll framför en stämningsfull brasa.

Vattumannen: Charmera med poesi och böcker

Som vattuman är du intressant, utåtriktad och har en bubblig personlighet som smittar av sig. Du älskar både text och form, något som gärna får reflekteras i dejten. Be din dejt att ta med sig en favoritdikt- eller bok – det kommer garanterat att bli en hit!

Källa: Elite Daily Foto: Trainwreck

LÄS MER:

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan

Letar du efter något stabilt? Här är 3 stjärntecken är klippor i förhållande

Drinken som passar dig bäst – baserat på ditt stjärntecken

Annons