Astrologen: Hjälp kärlekslivet på traven – se hur du kollar upp din venus

04 jul, 2024 
AvEbba S. Dahlman
Bli en riktig astroexpert tillsammans med oss på ELLE och astrologen Ebba ”Tarotgäri” Bjelkholm. I det här klippet får vi lära oss allt om hur vi tyder vårt venustecken – och hur det influerar våra kärleksliv!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vid det här laget har den som är intresserad av astrologi stenkoll på det man brukar kalla för ”The Big Three”. Det vill säga trestegsraketen av ditt soltecken (stjärntecken), måntecken och din ascendent, som påverkar dig och din personlighet.

Men det finns andra planeter i ditt birth chart (födelsediagram) som också kan ha en inverkan på ditt liv. Här djupdyker astrolog Ebba Bjelkholm i allt du behöver veta om kärlekens planet; Venus.

– Det som din 'venus' berättar om dig, är allt som har med ditt kärleksliv att göra. Vem du blir kär i och hur du vill bli älskad, säger hon i videon.

I klippet avslöjar hon bland annat hur man tar reda på sitt eget venustecken och den gyllene tumregeln för vilka venustecken som passar ihop romantiskt.

– Har du ett knackigt kärleksliv? Kolla upp ditt venustecken så kan du få lite hjälp på traven, säger Ebba avslutningsvis.

Se hela videon i klippet ovan. För fler korta informationsvideor om astrologi med Ebba, klicka här.

Annons