3 stjärntecken du (troligtvis!) inte visste var romantiska

Romantiska stjärntecken

Är du trött på den uppenbara romantikern (som är lite väl medveten om sina bästa egenskaper)? Vi med! Låt stjärnorna guida dig till horoskopet som väcker ditt intresse med sin hemlighetsfulla romantik!
27 augusti, 2020

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan
Slå på ljud

 

Att ha en romantisk partner är något många uppskattar i en relation, men inte om det går till överdrift. Den lite för romantiska är lite som snyggingen som är för medveten om det, och låt oss enas om att det aldrig är särskilt attraktivt!

Självklart visar vi kärlek och uppskattning på olika sätt och vissa stjärntecken är mer romantiska än andra. Förutom den eviga romantikern (ja, vi tittar på dig skorpionen) är både väduren och fisken två tecken som har en naturlig fallenhet för att vara romantiska.

Men för dig som är på jakt efter den lite mer hemlighetsfulla och mystiska romantikern finns det framför allt tre stjärntecken som att spana in lite extra!

Oxen

Den jordnära oxen älskar människor och är lätt att tycka om, men hen släpper inte in vem som helst i sitt liv. Positiv, glad och en livsnjutare av rang är egenskaper som ofta förknippas med en oxe, men missta inte dessa egenskaper. Det kan verka som att oxen inte har några som helst planer på ett seriöst förhållande, men under ytan är hen ett sensuellt tecken som föredrar en djup relation med romantik. Med det sagt, har du väl blivit en del av en oxes liv kommer hen göra allt för dig – och självklart med en romantisk självklarhet (både fysiskt och psykiskt!) långt ifrån långa kärleksbrev och röda rosor.

Skytten

Skytten säger alltid som det är och har ett stort behov av att uttrycka sina åsikter. Och låt oss vara ärliga, det är inte skyttens romantiska sida som kommer att attrahera dig utan snarare den fria och optimistiska. Skytten älskar livet och ser bara möjligheter och det är just den passionen du vill ha i ditt liv. Du kommer alltid känna dig sedd, uppskattad och som den viktigaste personen i skyttens liv.

Stenbocken

Stenbockar är ärliga och trygga i sig själva och behöver inte en någon annan i sitt liv för att bli lyckliga. Målmedveten och envis är egenskaper som lätt kan göra sken av att du inte får plats i hens liv, men det handlar inte om det. Stenbocken är bara extremt obekväm med ytliga relationer och under ytan gömmer det sig en romantisk sida som väldigt få får ta del av. Men när du väl får det kommer du aldrig ångra det där extra telefonsamtalet eller peppen du skickade iväg i ett sms (även fast du innerst inne tyckte att det var hens tur att höra av sig!).

LÄS MER:

Förlovningsringen som passar dig bäst – enligt ditt stjärntecken

Här är de mest kärleksfulla stjärntecknen – och de minst romantiska

Singeltipsen du behöver – baserat på ditt stjärntecken