WEBB-TV: Volang-Linda ger sina bästa tips

WEBB-TV: Volang-Linda ger sina bästa tips

12 maj, 2015

Foto: Sofia Byström

I förra veckans avsnitt av ELLE Decoration – Hemma hos besökte vi bloggaren och vintagefantasten Linda Hansson i hennes hem på Kungsholmen i Stockholm. Ett vackert hem präglat av vintage, romantik och en känsla av hemtrevnad. Nu kan ELLE Decoration bjuda på extramaterial från inslaget där Linda ger handfasta och inspirerande tips för såväl inredning som att skriva bok.

Att skriva en bok blev en snabb process för vintagetrion Linda, Emma och Louise. För ett år sedan ville de göra något helt annat och valde att skriva en bok om Vintagebröllop. Planerna för den kommande butiken Vintagefabriken fick därför vänta.

– Vi insåg att det inte fanns någon bok om Vintagebröllop i Sverige och kände att vi ville skriva den. Vi började skriva ett synopsis och gick till de stora förlagen. Vi fick napp hos Nordstedts och började skriva boken Vintageparty. I slutet av maj eller i början av juni fick vi klartecken och i slutet av augusti var boken klar. Det var helt sjukt!

Nedan får du Lindas bästa tips på att skriva en bok samt härliga inredningstips.

För mer inspiration, läs Lindas blogg, besök ELLE Decorations Youtubekanal samt ta del av boken Vintageparty! Och du har väl inte missat ELLE Decorations hemma-hos-reportage hos Linda och Anna Malmberg?