Drömhem: Industri med ljuvliga detaljer

04 jul, 2016 
AvSanna Rossäng
Industri, genomtänkta detaljer och en fingertoppskänsla utöver det vanliga. Veckans drömhem på Hemnet är så vackert och inspirerande att vi knappt tror det är sant!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ibland dyker de upp, lägenheterna som är lite för bra för att vara sanna.

På Östermalm i Stockholm är denna unika sekelskiftestvåa just nu till salu – och den är verkligen en drömlägenhet utöver det vanliga. Kika in!

Foto: Henrik Nero för Alexander White
Styling: Stylingbolaget

Birger Jarlsgatan Foto Henrik Nero-

I det helt ljuvliga vardagsrummet blandas originaldetaljer på ett smakfullt sätt med modern industri. Här finns plats för både soffgrupp och matbord – som gjort för stora sällskap och långa middagar!

Annons
Birger Jarlsgatan Foto Henrik Nero-1

För att skapa en känsla av rymd har stora speglar placerats längs ena väggen. Lägg märke till de mörkt målade snickerierna som leder vidare in i köket – smakfullt och trendigt!

Läs även: Så inreder du med svarta fönsterkarmar

Birger Jarlsgatan Foto Henrik Nero-2

I vardagsrummet finns även en kakelugn och takrosett som bidrar med charm och karaktär.

Annons
Birger Jarlsgatan Foto Henrik Nero-3

De två generösa fönstren bidrar med ett vackert ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet finns sovrummet, som verkligen är en dröm i sig.

Birger Jarlsgatan Foto Henrik Nero-5

Här finns nämligen en vacker, naturnära färgskala som bidrar med lugn i kombination med ett ljuvligt och trendigt glasfönster. En detalj som gör att rummet i övrigt inte kräver så mycket mer för att vara intressant och inbjudande.

Annons

Läs även: 13 sätt att inreda med trendig glasvägg

Birger Jarlsgatan Foto Henrik Nero-6

I anslutning till sovrummet finns rummet med stort R: badrummet! Här kombineras lyx och industri på ett smakfullt sätt.

Birger Jarlsgatan Foto Henrik Nero-8

Badrummet genomsyras av lyxiga materialval såsom marmor och cederträ. Här finns även mycket växtlighet som ger badrummet den sista touchen. Snyggt att även här satsa på generösa speglar för att maximera känslan av rymd. Här hade vi mer än gärna spenderat många timmar i ett varmt bad!

Annons
Birger Jarlsgatan Foto Henrik Nero-9

Hemmets hjärta har verkligen alla rätt för den som älskar industri: bänkskiva i betong, grått klinkergolv och svarta fogar.

Dromhem Kok

Lägg märke till vackra detaljer som griffeltavlan till höger, specialbyggd sittplats i rustikt trä och hur lamporna löper längs en stång i taket.

Annons
Birger Jarlsgatan Foto Henrik Nero-10

Sist men inte minst: hallen! Här finns vackra originalgolv och smarta inredningslösningar. Snyggt att utnyttja takhöjden med dubbla klädställningar över varandra.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons