Hemtrevligt lyxigt i veckans drömhem

03 apr, 2016 
AvCecilia von Mentzer
En riktig inredningsdröm som andas hemtrevlig lyx med sina dova färger och fina materialval. Det är veckans drömhem på Hemnet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Fönster mot gården har denna pärla till lägenhet i centrala Göteborg! Vi gillar allt! Planlösningen, färgerna, de fina materialvalen och den sköna känslan av hemtrevlighet. Och den välbevarade hemligheten med lönndörren… Häng med och kika in i veckans drömhem på Hemnet!

dromhem_vardagsrum_kok

Styling: Emma Fischer
Foto: SE360 för Bjurfors

Från hallen kommer du in i kök och vardagsrum med öppen planlösning och som gjort för umgänge och gemensam matlagning. På golvet ligger ett mörkbetsat trägolv. Fint ljusinsläpp från de två fönstren. Mörkgrått kök med praktisk köksö, handtag av mässing och bänkskiva av betong. Pendellampor, Lee Broom. Barstolar Dis inredning.

Annons

Läs också: Därför är Göteborg Sveriges snyggaste stad på Hemnet

dromhem_kok
dromhem_koksbank

Drömfint med plats för färska örter på köksön och citronträd i fönstret. Kroklist i mässing är perfekt för att hänga redskap, grytlappar och allsköns pryttlar. Snyggt med betongskivan mot det mörkgrå köket. Pendellampa, Lee Broom.

Annons
dromhem_soffgrupp

På en del av väggen har tegel målats vitt, ger en rustik känsla. Foton och grafik på väggen gör sig fint i stilen med den svarta skinnsoffan, 50-talsfåtöljen med fårskinn och den rutiga ullmattan. Ullpläd, Klippan.

Läs också: 10 största trenderna på Hemnet just nu

dromhem_bokhyllor


Hela kortväggen i vardagsrummet har en härlig, platsbyggd hylla i brunt trä. Titta noga så ser du det lilla lönnrummet, det gula ljuset sprider sig därifrån. Kul idé!

Annons
dromhem_arbetsplats

Dold bakom bokhyllan finns detta lilla lönnrum som egentligen är en klädkammare. Här har man i stället valt att göra en liten arbetsplats. Smart lösning!

dromhem_sovrum
dromhem_badrum
Annons

Snygg kontrast med svart fondvägg, grå säng och vita lakan. Ombonat sovrum helt enkelt! 

Helkaklat badrum i vitt mot svart klinkergolv. Vägghängd wc, vacker, svart kommod med litet handfat. I hörnet finns plats för tvättkorgen. På hyllan ställs snygga ting som borstar, tvålar och ljusstakar. Levande ljus skapar mys i badrummet.

dromhem_balkong

Underbar balkong med dubbeldörrae som nås från sovrummet och som ligger mot gården. Inred med grönska, snygga pulverlackade utemöbler som mjukas upp med kuddar och plädar.

Vill du se fler bilder? Hela annonsen hittar du här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons