Hemtrevligt lyxigt i veckans drömhem

En riktig inredningsdröm som andas hemtrevlig lyx med sina dova färger och fina materialval. Det är veckans drömhem på Hemnet!
03 april, 2016

Fönster mot gården har denna pärla till lägenhet i centrala Göteborg! Vi gillar allt! Planlösningen, färgerna, de fina materialvalen och den sköna känslan av hemtrevlighet. Och den välbevarade hemligheten med lönndörren… Häng med och kika in i veckans drömhem på Hemnet!

Styling: Emma Fischer
Foto: SE360 för Bjurfors

Från hallen kommer du in i kök och vardagsrum med öppen planlösning och som gjort för umgänge och gemensam matlagning. På golvet ligger ett mörkbetsat trägolv. Fint ljusinsläpp från de två fönstren. Mörkgrått kök med praktisk köksö, handtag av mässing och bänkskiva av betong. Pendellampor, Lee Broom. Barstolar Dis inredning.

Läs också: Därför är Göteborg Sveriges snyggaste stad på Hemnet

Drömfint med plats för färska örter på köksön och citronträd i fönstret. Kroklist i mässing är perfekt för att hänga redskap, grytlappar och allsköns pryttlar. Snyggt med betongskivan mot det mörkgrå köket. Pendellampa, Lee Broom.

På en del av väggen har tegel målats vitt, ger en rustik känsla. Foton och grafik på väggen gör sig fint i stilen med den svarta skinnsoffan, 50-talsfåtöljen med fårskinn och den rutiga ullmattan. Ullpläd, Klippan.

Läs också: 10 största trenderna på Hemnet just nu


Hela kortväggen i vardagsrummet har en härlig, platsbyggd hylla i brunt trä. Titta noga så ser du det lilla lönnrummet, det gula ljuset sprider sig därifrån. Kul idé!

Dold bakom bokhyllan finns detta lilla lönnrum som egentligen är en klädkammare. Här har man i stället valt att göra en liten arbetsplats. Smart lösning!

Snygg kontrast med svart fondvägg, grå säng och vita lakan. Ombonat sovrum helt enkelt! 

Helkaklat badrum i vitt mot svart klinkergolv. Vägghängd wc, vacker, svart kommod med litet handfat. I hörnet finns plats för tvättkorgen. På hyllan ställs snygga ting som borstar, tvålar och ljusstakar. Levande ljus skapar mys i badrummet.

Underbar balkong med dubbeldörrae som nås från sovrummet och som ligger mot gården. Inred med grönska, snygga pulverlackade utemöbler som mjukas upp med kuddar och plädar.

Vill du se fler bilder? Hela annonsen hittar du här!