Artikeln innehåller reklamlänkar

Drömhem: Gotlandsdröm med alla rätt

05 jun, 2016 
AvSanna Rossäng
Putsade väggar, kalkstensgolv och en ljuvlig trädgård i riktigt Gotlandsanda. Den här sommardrömmen har verkligen alla rätt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hoburgsvagen 21 Foto Emma Jonsson Dysell-7

Sommaren närmar sig med stormsteg och med det förs tankarna mer och mer åt lediga dagar, vackra sommardagar och framför allt: ljuvliga sommarhem. Ett som mer än väl faller in i den sistnämnda kategorin är detta ombloggade hem på södra Gotland (reklamlänk). Det är så vackert att vi knappt finner ord, det här hemmet får du inte missa!

Foto: Emma Jönsson Dysell för Fantastic Frank (reklamlänk).
Styling: Åsa Copparstad.

Hoburgsvagen 21 Foto Emma Jonsson Dysell-

Huset byggdes redan 1771 och är hela 250 kvadratmeter stort. Det är så vackert i all sin enkelhet med vit putsad fasad, rött tak och enkla i gråa toner.

Annons
Hoburgsvagen 21 Foto Emma Jonsson Dysell-1

På baksidan finner man denna ljuvliga plats som är helt perfekt för varma, sena sommarkvällar och härliga sommardagar. Vi tycker om hur trädet används som inramning och skydd och hade mer än gärna suttit här varje kväll i sommar!

Hoburgsvagen 21 Foto Emma Jonsson Dysell-3

Väl inne i huset har den perfekta kombinationen av bevarade detaljer från byggåret och modern renovering skapats på ett otroligt smakfullt sätt. Vackra takbjälkar har bevarats och kombinerats med snygg väggputs i riktigt Gotlandsanda. Lägg märke till hur naturen fått bli en naturlig del i inredningen med den öppna spisen och veden under den platsbyggda soffan!

Annons
Hoburgsvagen 21 Foto Emma Jonsson Dysell-4

Snyggt kök med gråa skåpsluckor och en generös köksö. Här finns det gott om plats för stora sällskap och härliga middagar. Snyggt hur den gråa färgen på skåpsluckorna har kombinerats med en bänkskiva i ljusare toner.

Hoburgsvagen 21 Foto Emma Jonsson Dysell-2

Det här rummet är så vackert att vi tappar andan. Så där drömmigt att man knappt tror det är sant – ett rum med alla rätt helt enkelt. Vackert kalkstensgolv, putsade väggar, vackra tak och djupa nischer.

Annons
Hoburgsvagen 21 Foto Emma Jonsson Dysell-5

Huset består av tre ljuvligt vackra sovrum – det ena ännu vackrare än det andra. Så snyggt med generösa och väl tilltagna ytor som tillåter allt från vackra sänghimlar, snygga soffor och stora lampor. Här hade vi gärna spenderat hela sommaren – och bjudit in ett helt kompani att göra oss sällskap!

Hoburgsvagen 21 Foto Emma Jonsson Dysell-8

Sist men inte minst – badrummet. Den ligger i anslutning till ett av sovrummet och en härlig walk in closet och bidrar med en otroligt lyxig känsla till det i övrigt sparsmakade huset.

Annons
Hoburgsvagen 21 Foto Emma Jonsson Dysell-6

Får du inte nog av huset och vill se fler bilder från denna Gotlandsdröm? Kika in här hos mäklaren! (reklamlänk)

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons