Stationshus med helt underbara fönster

10 okt, 2016 
Har du alltid drömt om att bo i ett unikt hem som inte liknar något annat? Nu ligger ett gammalt stationshus med stor potential ute till försäljning – och de tidstypiska originaldetaljerna är verkligen något utöver det vanliga.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Norrvidinges stationshus i Svalöv stod klart 1912 och trots att tågen än idag passerar utanför fungerar den ståtliga fastigheten numera som bostad.

Läs också: Charmigast på Hemnet just nu – en gammal brandstation!

20852220

Byggnaden är uppdelad på tre plan och entrévåningen – som en gång i tiden var väntsal – kännetecknas av en öppen yta med fantastiskt ljusinsläpp genom vackra, välvda fönster med svartmålade träkarmar.

20852198

Stengolvet i kombination med rustika tegelväggar och andra stationstypiska originaldetaljer – så som de gamla biljettluckorna och postfacken – blir en fin kontrast hur man än väljer att inreda och möblera.

Annons
stationshus
20852206

I anslutning till det rymliga tvättrummet leder en dörr ut till trädgården och trädäcket i härligt söderläge.

Annons
20852210
20852213

En vitmålad trappa tar dig upp till det inredda våningsplanet med badrum, två stora sovrum, en klädkammare och ett öppet kök med kontrastmålade takbjälkar, vitt trägolv och skåp i betsad ask.

Annons

Högst upp i stationshuset hittar du en inredningsbar vind med sneda takfönster och trätak. Här finns verkligen potential att skapa det du alltid drömt om.

20852218

Mer information om stationshuset, visning och bilder hittar du hos Fastighetsbyrån.

Foto: SE360 för Fastighetsbyrån

Läs också: Charmig fritidsbåt på Strandvägen till salu – för under 1,5 miljoner

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons