Carin Rodebjer säljer sitt hus på Gotland

Ett ljuvligt vackert sommarhus i all sin enkelhet. Nu kan modeskaparen Carin Rodebjers torp på Gotland bli ditt!
31 maj, 2016

Just nu är många vackra villor, lägenheter och sommarstugor till salu runt om i Sverige och för den som är på jakt efter sitt drömboende är det helt klart läge att slå till!

Ett av alla vackra hem som är till salu just nu är inget mindre än den svenska modeskaparen Carin Rodebjers sommaridyll på Gotland. Kanske var det här hon fann inspirationen till hennes flerfaldigt prisbelönta företag Rodebjer? Vem vet. Det vi vet är att 60 kvadratmeter lantlig idyll kan bli ditt just nu!

idylliskt sommarhus

Bland vackra träd omringad av grönska ligger det 60 kvadratmeter stora huset med rött plåttak, gula knutar och ljuvligt röd dörr. Vi tycker mycket om den vita, liggande panelen som ger den klassiskt svenska sommaridyllen en vacker utmanare.

Sommarhus med hall i vit trä

En härlig dubbeldörr i den lantliga hallen med vitmålat trägolv. Lägg märke till fönstret som ser ut att gå att öppna – snygg och spännande detalj.

Carin Rodebjer sommarhus, vardagsrum med grå stor öppen spis

I vardagsrummet finns en öppen spis från 1799 i en snygg grå nyans och en tidsenlig tapet som är snygg mot de gamla möblerna.

Lantlig tapet med blå mönster

Från vardagsrummet ser man direkt in i köket där starka kulörer på textiler gör sig väl mot det i övrigt ljusa köket med vitt tak, golv och inredning.

Carin Rodebjer sommarhus, köket

Vill du se fler bilder? Kika igenom bildspelet nedan eller titta in hos mäklaren för alla bilder här! 

Foto: Mats Hemlin för Bertwig Fastighetsförmedling.