Modedesignerns vackra våning till salu

Modedesignerns vackra våning till salu

Med ett öga för design har Carin Wester gjort sig ett namn i modebranschen och hennes stilsäkerhet återfinns i hennes skapelser så väl som i hennes hem.
13 maj, 2016

I hjärtat av Södermalm finner vi modeskaparen Carin Westers stilrena och personligt inredda våning, som just nu ligger ute till försäljning med utgångspriset 8 950 000 kronor.

På de 112 kvadratmeterna blandas modern bekvämlighet med äldre charm och lägenheten på Tjärhovsgatan i Stockholm kännetecknas av exklusiva detaljer. Eller vad sägs om kakelugnar i alla rum, generös takhöjd och vacker stuckatur?

Läs också: 5 drömmigaste balkongerna vi sett på Hemnet på sistone

Fiskbensparketten i hall, kök och sovrum är slipad och oljebehandlad av Nockeby parkett och i övriga rum är det slipade och lutade originalgolv i furu som gäller. Lägenhetens många fönster är både höga och djupa för att optimera ljusinsläppet.

De genomgående vita väggarna låter detaljerna spela huvudrollen och framhäver vackra dörröverstycken och höga golvsocklar, samt den maffiga k-märkta takmålningen i vardagsrummet.

Läs också: 10 största trenderna på Hemnet just nu

Den platsbyggda inredningen kommer från Buster & Punsch och en del av belysningen från samma företag ingår i köpet. Bland annat vägglamporna vid dubbeldörrarna i vardagsrummet (ovan) och armaturen ovanför matsalsbordet (nedan).

Badrummet och köket i den rymliga fyrarummaren är av modern standard och det märks att Carin har en känsla för stil. Ljusgrå skåpluckor i matt finish, inbyggda vitvaror, en lång bänkskiva i marmor och en hög, rundad blandare i mässing som matchar skåpknopparna, allt från Tapwell.

Det mysiga sovrummet har utgång till balkongen, som vetter mot en stillsam innergård.

Lägenheten har nära till storstadspulsen och butikerna vid Medborgarplatsen, så väl som till mysiga restauranger och den vackra bebyggelsen omkring Katarina kyrka.

Läs mer om Carin Westers lägenhet och se alla bilderna här. 

carin_wester_

Foto via: Carin Wester

Foto: Ove Nilsson Photo för Skandiamäklarna