Johanna Bradford säljer sitt hem – kika in

25 okt, 2017 
Johanna Bradford säljer sin lägenhet.
Inredningsbloggaren Johanna Bradford ska flytta till hus och säljer därför sin vackra 1920-talslägenhet. Kika in i den ombonade trerummaren – fylld med bevarad originalcharm.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Johanna Bradfords lägenhet som nu finns till salu ligger i en fastighet på Linnégatan i Göteborg. Huset uppfördes 1927 och ritades av Carl Bengtsson, mannen bakom bland andra Millesgården och Göteborgs Sjöfartsmuseum. Husets originaldetaljer är välbevarade såväl inomhus som utomhus med tidstypiska inslag i form av ett vackert trapphus, munblåsta fönster, originalgolv och generös takhöjd.

Se bilderna från lägenheten nedan

Trerummaren har genomgående ljusa färgval, vackra trägolv och stora fönsterpartier. I vardagsrummet finns en vitmålad öppen spis och det finns 20-talscharm i form av stuckatur, takrosetter och ursprungliga skjutdörrar.

Det andra sovrummet är i dag ett barnrum med tapeter i William Morris-mönster. Tidigare stod köket i rummet och ursprungsskafferierna fungerar i dag som förvaringsutrymme för kläder och leksaker.

Köket är platsbyggt med bänkskiva i rostfritt och luckor i en vacker grågrön nyans. Förvaringen sträcker sig ända upp till taket och på andra sidan matbordet finns en platsbyggd bänk som går ton i ton med den övriga köksinredningen. Från dubbeldörrar i glas nås lägenhetens balkong som vetter mot föreningens gemensamma innergård med grillmöjligheter och grönska.

Utgångspriset på lägenheten om 100 kvadratmeter är 5 950 000 kronor.

Alla bilder: Anders Bergstedt för Alvhem Mäkleri

Läs mer:

Kika in i modeprofilernas vackra hem – som nu kan bli ditt

Tolka fem populära köksstilar – med endast tre detaljer

9 snygga skandinaviska kök att inspireras av

Annons