Idyllisk drömgård på Österlen till salu

Är det en dröm eller är det verklighet? När vi ser den här drömmiga gården på Österlen får vi nypa oss i armen för att förstå att det här hemmet finns på riktigt!
19 maj, 2016

Det är svårt att inte drömma sig bort när man ser denna sommardröm på Österlen. Här ligger nämligen en sådan där drömmig skånegård som gör att man knappt kan tro att det är sant!

Foto: Peter Karlsson för Fastighetsbyrån Österlen.

Här möts man direkt av en vit pampig fasad med spännande arkitektur och vinklar. Gården ligger mitt på ett öppet landskap med närhet till havet. Kombinationen av det exklusiva och enkla gör gården extra intressant.

För den som inte vill ta sig till havet erbjuder självklart den spektakulära gården en egen pool där det är som gjort för lata sommardagar och häng! Vackert inramad av vit panel i direkt anslutning till huset. Tänk att få hänga här, gå i det härliga gräset och njuta av utsikten mot havet. Det blir inte mycket bättre än så!

– Det är verkligen en fascinerad gård där både kropp och själ kan få ro, säger ansvarig mäklare Jaennine Olesen. 

Förutom själva gården och den lyxiga poolen finns det även en tillhörande gästlägenhet, ett orangeri, en logdel och en innergård. Ja, den här gården är verkligen spektakulär!

Väl inne i huset är det ingen som blir besviken. Här finns det väl tilltagna sällskapsytor, otroligt vackra fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och tjusiga golv. Lägg till detta vackert välbevarade takbjälkar och tegelväggar. Det är helt enkelt en idyllisk drömgård som vi mer än gärna hade flyttat in i!

Se fler bilder från gården i bildspelet nedan och läs mer om bostaden här hos mäklaren