Här är de 5 populäraste hemma hos-reportagen 2017

02 jan, 2018 
AvSanna Rossäng
Det finns hem – och så finns det helt magiska hem som vi inte kan se oss mätta på. Och inte ni heller! Här är de 5 hemma hos-reportage som varit allra mest populära på elledecoration.se bland er läsare under 2017.
Annons
Annons

Snart har inredningsåret 2017 passerat och 2018 väntar runt hörnet. Tills dess tittar vi i backspegeln och djupdyker i statistiken.

Där är det fem hem som ni läsare har älskat lite extra under 2017 – och vi förstår verkligen varför. Luta dig tillbaka och njut: här är inredningsmagi när det är som absolut bäst!

1. Ombonad bohem-lyx hemma hos Amelia Widell

Hemma hos Amelia Widell - vardagsrum med sammetsmöbler

Inte helt otippat var Amelia Widells magiska lägenhet vårt mest populära hemma hos-reportage 2017. Hemmet är den perfekta kombinationen av ombonade detaljer, lyxiga materialval, växter, färger och konst. Här kan du se alla bilder från Amelias hem och läsa allt om inredningen!

Annons

Alla bilder är fotograferade av Andrea Papini och stylade av Saša Antic.

2. Mjuk minimalism hemma hos Pella Hedeby

Svarta trädörrar

Ett annat hem ni läsare älskat lite extra under året som gått är stylisten och bloggaren Pella Hedebys vackra hem. Hemmet genomsyras av mjuk minimalism, naturnära toner och vackra material. Här kan du se alla bilder från Pellas hem och läsa allt om inredningen!

Alla bilder är fotograferade av Kristofer Johnsson och stylade av Pella Hedeby.

3. Trendsäkert och kreativt hos inredaren

Industriglasvägg med dörrar

Svart kök, rosa väggar och stilsäkra detaljer var en kombination som gjorde att detta hem var ett av våra mest populära reportage under 2017. Har du mot för modan missat denna pärla? Lugn – här kan du se alla bilder och läsa allt om inredningen.

Annons

Alla bilder är fotograferade av Jonas Ingerstedt.

4. Drömlägenhet fylld med personlig och stilsäker inredning

Orange fåtölj

En drömlägenhet är precis vad den här 123 kvadratmeter stora lägenheten i Malmö är. Här är varje detalj lika personlig som stilsäker och det har uppenbarligen fallit många i smaken. Kan du, precis som vi, inte se dig mätt på det här hemmet? Här kan du se alla bilder och läsa allt om inredningen.

Annons

Alla bilder är fotograferade av Marcus Lawett och stylade av Karolina Vertus.

5. Säker stilmix med vintage och moderna inslag

Grön väggfärg och tavelvägg, skinnsoffa och skinnfåtölj


Annons
Kök med mycket trädetaljer

Sekelskifte möter 50- och 70-tal i en perfekt kombination. I det här hemmet möts vintage, moderna inslag, tapeter och färg på ett helt ljuvligt sätt. Här kan du se alla bilder och läsa allt om inredningen.

Alla bilder är fotograferade av Andrea Papini och stylade av Alexandra Ydholm.

Läs mer:

Annons