3 av de populäraste hemmen på Hemnet

3 av de populäraste hemmen på Hemnet

Denna vecka är det tre stockholmslägenheter som vi klickat mest på. Och vi förstår definitivt varför – tre olika stilar, men precis lika snygga allihopa.
07 juli, 2016

Det finns tusentals hem inte till försäljning på Hemnet men det är inte alla som tar sig upp på Hemnets egen topplista. Här är tre av de lägenheter som klickas mest på Hemnet just nu.

1. Nyproducerad vindslägenhet i anrikt kvarter


Den här våningen är sobert och klassiskt inredd och har en makalös terrass som de flesta av oss bara kan drömma om. Och med ett ljusinsläpp som heter duga skulle vi definitivt trivas här!

Fotograf: Thomas Nylund för Notar

Fler bilder hittar du här hos mäklaren!

Läs också: 5 drömmigaste balkongerna vi sett på Hemnet på sistone

2. Toppmodern tvåa med kungsbalkong

Mindre lägenheter fortsätter att kvala in på Hemnets klicktopp och den här är inget undantag. Med sina 41 kvadratmeter har man ändå lyckats planera sin inredning väl. Lägg märke till den innovativa lösningen för tv:n som snyggt hänger i ett hörn i stålvajer. Vi älskar de stora, gråmelerade plattorna i köket och snor idén till vårt eget dito direkt.

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Fler bilder hittar du här hos mäklaren!

Läs också: 5 tjusiga Hemnet-hem som går i gråskala

3. Ljuvlig sekelskiftspärla med personlig charm

På Mosebacke på Södermalm i Stockholm hittar vi denna sekelskiftspärla på 78 kvadratmeter. Full av personliga intryck som har blandats upp med äldre romantik gör att den seglar upp på klicktoppen. Dessutom oerhört vackert stylat med så väl tidstypiska impulser som klassiska detaljer.

Foto: Johan Spinell för Historiska Hem, styling Åsa Copparstad

Fler bilder hittar du här hos mäklaren!