Topshop och Beyonce gör träningskläder ihop!

28 oktober, 2014

Precis när man trodde att den ultimata kollisionen mellan mode och sportkläder hade skett (med Alexander Wang x H&M) så nås vi av nyheten att Beyoncé teamar upp med Topshop kring en linje träningskläder. Det är WWD som avslöjar att de båda gått in som partners i ett nytt bolag, Parkwood Topshop Athletic Ltd.

Ingen officiell information har skickats ut från någon av parterna än men en hel del information finns ändå: Det är inte ett samarbete utan ett likvärdigt partnerskap som ska bygga upp ett helt nytt varumärke, med egen verksamhet, kontor och ledning. Kollektionen kommer inte bara att säljas på Topshop och topshop.com utan även i andra butiker och kommer att innehålla kläder och accessoarer för yoga, fitness, fritid och dans. Det blir i första skedet inga löparkläder alltså, märket kommer att inrikta sig på en annan typ av träning. Helt i linje med de plagg som Beyoncé ofta syns privat i. Det enda negativa med denna nyhet är att kollektionen inte väntas komma förrän under nästa höst. Vi längtar!

av LISA ARNELL källa WWD, ELLE.COM foto STELLA PICTURES

Beyonce posts a series of photos while on her World Tour

Jay Z, Beyonce and their daughter Blue Ivy visited a private hotel in the center of Paris

Sporty spice – i en modern och snygg version.

Beyonce and Jay-Z are seen in east london visiting sculpture galleries, the A list couple looked happy and laughed and joked with photographers

Huruvida det blir några manliga plagg förtäljer inte historien. Men vi gissar att Jay Z håller tummarna för det!