Just Do It Stockholm - helgens program

25 jun, 2015 
AvAnja Forsnor
Annons

Snart smäller det! Till helgen bubblar Stockholm av träningsglädje när Nike intar stan för sin Just Do It Weekend. Kungsträdgården i centrala Stockholm är platsen för alla tjejer som deltar i eventet. Som deltagare i antingen löploppet på lördagen eller träningsklasserna på söndagen, får du ta del av en hel radda härliga upplevelser som massage, hjälp att prova ut en sportbehå, möjlighet att analysera ditt löpsteg och en massa mer – allt i det stora träningsområdet i Kungsträdgården.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Det bjuds även på musikunderhållning. På lördag värmer Icona Pop upp deltagarna inför Nike Women’s 10k med en exklusiv spelning innan loppet går av stapeln. På söndag är duon tillbaka på NTC Tour för livepasset Icona Pump, där duon kommer att uppträda och hålla i ett träningspass – samtidigt.

Givetvis är ELLE på plats i Kungsträdgården för att delta i träningen samt träffa alla er träningsglada läsare. Under både lördag och söndag har vi aktiviteter där vi bland annat bjuder på intervjuer, stylingtips samt en tävling där du kan vinna en ny träningsgarderob.

Annons

Här är några hålltider vi tycker du ska ha lite extra koll på:

Lördag 27/6

12.00 Området öppnar

13.00 Intervju med hälsoinspiratören Anja Forsnor

14.30 Intervju med skönhetsredaktör Carin Hellman

16.00 Intervju med chefredaktör Cia Jansson

17.00 Vinnare av tävlingen presenteras på ELLES instagram @ellesverige

20.20 Icona Pop warm up

Söndag 28/6

09.00 Området öppnar

10.00 Styling-sessions med ELLEs moderedaktion (fullbokat)

14.00 Icona Pump workout i Kungsträdgården

19.30 Avslutning av JDI Weekend

Dessutom kan du ta del av ett fint prenumerationserbjudande som endast gäller på plats under helgen. ELLEs monter hittar du bredvid Nike-shop i det öppna området tillgängligt för alla besökare, oavsett om du är anmäld till att delta i träningen eller inte. Vi ses väl där?

Mer läsning:

Annons
Innehåller annonslänkar