Nike x Liberty London i limiterad kollektion

04 december, 2015

Nike fortsätter med sitt lyckade, och superfina, samarbete med Liberty London. I dagarna släpptes en ny version av den klassiska Cortez-skon och nästa vecka släpps hela kollektionen Nike x Liberty London. 

Det första cameo-trycket från Liberty London kom redan 1933, designat av The Silver Studio, en av de mest ansedda tillverkarna av textildesign under 1900-talet. I nya holiday-kollektionen från Nike återkommer det berömda trycket i ny skala och nya färgsättningar på både skor och en limiterad klädkollektion.

Skon Cortez Epic står i centrum i den nya kollektionen. Dessutom kommer nya versioner av flera av Nikes skomodeller, bland annat Air Max Thea, Air Force Hi och Roshe One. Som komplement till skomodellerna släpps även en limiterad damkollektion med kläder.

Se hela kollektionen här.

WMNS Classic Cortez Liberty

WMNS Classic Cortez Liberty

WMNS Air Max Thea Liberty

WMNS Air Force 1 HI Liberty

WMNS Lunarracer SFB Liberty

Nike x Liberty Cortez Epic lanseras exklusivt den 3 december på liberty.co.uk. Resten av kollektionen finns att köpa från och med den 7 december på samma ställe samt på Liberty London. Från den 17 december finns den även på nike.com och hos utvalda återförsäljare av Nike sportswear.