Nike Sportswear släpper vårnytt designat av Johanna Schneider

18 jan, 2017 
AvLisa Arnell
I slutet av januari släpps den andra Nike Tech-kollektionen, den här gången designad av den Berlin-baserade designern Johanna Schneider. Sport och mode fortsätter att vara en perfekt kombination.
Annons

Vårens Teck Knit-kollektion är gjord för att fungera extra bra under en årstid där vädret skiftar och vi rör oss både inom– och utomhus. Sportswearkläderna är i första hand inte tänkta för träning utan för fritidsaktiviteter, och vi hittar flera plagg som vi gärna flyttar in i under mysiga dagar.

Johanna Schneider har jobbat för Nike tidigare och ligger bakom flera av de exklusiva Nike co-lab-kollektionerna som gjorts tillsammans med bland andra Acronym, Stone Island och NikeLab. Schneider är utbildad på ESMOD fashion design school i Berlin och har själv åkt både snowboard och skateboard. Kombon syns tydligt i hennes design där action sport-intresset kombineras med känslan och intresset för mode och stil. Resultatet blir snygga kläder – med funktion.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Nike Sportswears Spring 17 Tech Knit collection består av ca 20 plagg och släpps på nike.com och hos Nike Sportswear-återförsäljare den 26 januari.

Annons
nike-teck-knit-ss17-johanna-schneider-01
DALiM
nike-teck-knit-ss17-johanna-schneider-02
DALiM
nike-teck-knit-ss17-johanna-schneider-03
DALiM
nike-teck-knit-ss17-johanna-schneider-04
DALiM
Annons

LÄS OCKSÅ:

Annons
Innehåller annonslänkar