Nike släpper sin första yogakollektion – spana in

09 jan, 2019 
Nike släpper yogakollektion
Lagom till mångas nystart för det nya träningsåret släpper Nike nu en kollektion – med fokus på yoga.
Annons

Yoga lockar inte bara de redan frälsta, utan är en träningsform som många väljer att komplettera sin vanliga träning med. Lite extra smidighet, rörlighet och ett inre lugn – ja, tack, det kan vi inte få för mycket av!

Och det är inte bara vi vardagsmotionärer som har fattat tycke för yoga, även många professionella idrottare och atleter har yoga i sin träningsarsenal. Med det i bakhuvudet släpper nu Nike sin första yogakollektion.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kolla in Nikes första yogakollektion.

Yogaplagg som underlättar rörligheten

Den nya kollektionen Nike Yoga Collection från Nike Training består av plagg som ska hjälpa till med rörlighet, mångsidighet och stöd – oavsett om du är nybörjare eller en van utövare. Vi ser bland annat tights, träningstoppar och croppade linnen i följsamma material och skärningar.

Annons

Tightsen är av mjuk jersey, som följer kroppens rörelser genom de olika positionerna samtidigt som sömmarna är framtagna för att släppa in luft. Det korta linnet med hög hals ger bra täckning i såväl framåtlutande som bakåtlutade positioner och träningstoppen har en sömlös siluett för att undvika skav från obekväma sömmar.

Kollektionen innehåller även Nikes allra första yogaspecifika plagg för män, med bland annat en extra lång t-shirt, shorts och tights.

Träningstights från Nikes yogakollektion.
Sömlös träningstopp från Nikes yogakollektion.
Träningstoppen från Nikes yogakollektion är sömlös.
Annons

Nike släpper yogapass för hemmabruk

I och med lanseringen av Nike Yoga Collection släpper Nike dessutom en samling yogapass i appen Nike Training Club, för alla som önskar slipa på sina yogaskills hemma och ta den till nya nivåer. Passen ska hjälpa dig att uppnå specifika prestationsmål, så som att förbättra din styrka, stabilitet, uthållighet och bli mer flexibel.

Se plaggen ur Nikes nya yogakollektion.
Nikes nya yogakollektion underlättar rörligheten.
Annons

Yogakollektionen finns tillgänglig från och med början av januari på nike.com och hos utvalda återförsäljare. Även yogapassen släpps i januari.

Läs mer om yoga på ELLE:

Annons
Innehåller annonslänkar