Nike skapar egen webb-tv-serie

Nike skapar egen webb-tv-serie

För att motivera tjejer till vardagsträning har Nike gjort en Netflix och skapat en egen tv-serie. Margot vs Lily är en serie i åtta avsnitt som handlar om systrarna Margot och Lily, lika olika i sina personligheter som de är i sin relation till träning.
01 februari, 2016

Margot har fått sparken från sitt jobb, tränar aldrig, har massa vänner i riktiga livet och ingen relation till sin dator. Lily å andra sidan älskar träning, har inga riktiga vänner – men många tusen följare på Youtube där hennes träningskanal LilyNinja är en succé. På nyårsafton börjar de diskutera sina olika liv med varandra – och det slutar med ett vad där de båda ska nå det uppsatta mål som systern satt upp.

Margot ska nå 1 000 följare på en nystartad Youtube-kanal – och Lily ska skaffa sig tre riktiga vänner. Vem når först sitt uppsatta mål?

Vi har sett de första två avsnitten – och nu vill vi verkligen se det tredje och ta reda på hur det går. Alla åtta avsnitt kan du se på nike.com, det kommer ett nytt i veckan fram till den 21 mars. Vem tror du vinner?

https://www.youtube.com/watch?v=Iggq7fbL6-8