Nike skapar egen webb-tv-serie

01 feb, 2016 
AvLisa Arnell
För att motivera tjejer till vardagsträning har Nike gjort en Netflix och skapat en egen tv-serie. Margot vs Lily är en serie i åtta avsnitt som handlar om systrarna Margot och Lily, lika olika i sina personligheter som de är i sin relation till träning.
Annons

Margot har fått sparken från sitt jobb, tränar aldrig, har massa vänner i riktiga livet och ingen relation till sin dator. Lily å andra sidan älskar träning, har inga riktiga vänner – men många tusen följare på Youtube där hennes träningskanal LilyNinja är en succé. På nyårsafton börjar de diskutera sina olika liv med varandra – och det slutar med ett vad där de båda ska nå det uppsatta mål som systern satt upp.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Margot ska nå 1 000 följare på en nystartad Youtube-kanal – och Lily ska skaffa sig tre riktiga vänner. Vem når först sitt uppsatta mål?

Vi har sett de första två avsnitten – och nu vill vi verkligen se det tredje och ta reda på hur det går. Alla åtta avsnitt kan du se på nike.com, det kommer ett nytt i veckan fram till den 21 mars. Vem tror du vinner?

Annons
Innehåller annonslänkar