Nike Huarache i nya färger – lagom till jul

17 dec, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

En av Nikes coolaste skomodeller är den futuristiska Huarache-skon. Nu kommer den i uppdaterad version och i nya färger.

Skon är sig lik men är tjockare, och därmed mjukare, i hälen. Den prickiga sulan och ytstrukturen är kvar och skon är fortfarande skapad för att vara enkel att ta på och av.

– Vi ville ge nytt liv till den här modellen och introducera den till en ny konsument, säger Nikes skodesigner, Ashley Comeaux, om den nya Nike Air Huarache Ultra. Du får formen av den ursprungliga designen men med adderad Niketeknologi genom nästa generations Flywire-väv.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vi älskar alla pastellfärger och ropar julklappstips! till alla som ska ge bort ett paket till ett sneakersfan. Nike Air Huarache finns att köpa från den 26 december på nike.com/sportswear och hos utvalda Nike Sportswear-återförsäljare.

nike huarache farger
Annons
Innehåller annonslänkar