Nike Huarache i nya färger – lagom till jul

17 dec, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

En av Nikes coolaste skomodeller är den futuristiska Huarache-skon. Nu kommer den i uppdaterad version och i nya färger.

Skon är sig lik men är tjockare, och därmed mjukare, i hälen. Den prickiga sulan och ytstrukturen är kvar och skon är fortfarande skapad för att vara enkel att ta på och av.

– Vi ville ge nytt liv till den här modellen och introducera den till en ny konsument, säger Nikes skodesigner, Ashley Comeaux, om den nya Nike Air Huarache Ultra. Du får formen av den ursprungliga designen men med adderad Niketeknologi genom nästa generations Flywire-väv.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vi älskar alla pastellfärger och ropar julklappstips! till alla som ska ge bort ett paket till ett sneakersfan. Nike Air Huarache finns att köpa från den 26 december på nike.com/sportswear och hos utvalda Nike Sportswear-återförsäljare.

nike huarache farger
Annons